Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бургаският плаж стана предградие на ромско гето! Ето така изглеждаме пред туристите (СНИМКИ/ВИДЕО)

ПЛАЖ22396_1

Бургаският плаж се превърна в предградие на Комлука. Тази стряскаща констатация направи днес репортер на Burgas24.bg по повод десетките сигнали, които заливат редакционната ни поща от началото на лятото.

Както съобщихме, обезверени от апатията на институциите, гневни читатели всеки ден търсят нашето съдействие за справяне с нарастващия проблем, свързан с липсата на елементарна хигиена и човешко поведение.

Най-страшно е положението на бургаския плаж! Тъй като голяма част от ромското население не работи и нито работи или пък учи, не е нужно да чака уикенда, за да се порадва на морето. По тази причина всяка сутрин огромни тумби се изсипват на пясъка, опъват чаршафи вместо хавлии и с поведението си отблъскват нормалните хора.

Те се къпят в морето направо с дрехите, хвърлят отпадъците си където сварят, сякаш плажната ивица е огромен кош за боклук на тяхно разположение, облекчават физиологичните си нужди отново там – където играят децата им.
плаж1501959027-22396-7
Днес наш репортер реши да провери на място действително ли нещата излизат извън контрол. Оказа се, че отдавна са излезли. Това, което заварихме не може да се опише с думи, затова ви предлагаме да гледате нашето видео. /виж по-долу в линка/

Тумба смугли индивиди, навлечени с потни одежди, нагазиха във водата, образувайки кръг. Двама по-млади цигани превърнаха морето в арена на някакъв нов вид борба, докато другите пламенно ги окуражаваха. В същото време малки циганчета скачаха от моста директно в морето – нещо, което май беше забранено. Невъзможно е да обясниш на тези хора, че така не бива, че не е редно. Ромите винаги ходят на големи групи и стават агресивни, ако се опиташ да им отнемеш това, което считат за свое изконно право.

плаж1501959027-22396-2
При всичко казано дотук, не е никак странно, че бургазлии бягат от собствените си плажове и поемат кой към Гърция, кой към Турция. А какво да говорим за туристите – това ли е лицето, с което искаме да представяме България пред тях?
Истината е, че с всеки изминал ден Бургас по-категорично оправдава етикета най-добър град за живеене… но само за ромите!

Както Burgas24.bg с нежелание отбеляза още преди година, бургазлии загубиха райския кът на Стария Бургас, така както преди години загубиха красивата плажна ивица на Комлука – Южният плаж отдавна е превърнат в сметище, а циганите са вдигнали бараките си върху самия пясък. Простосмъртен там не може да отиде лесно, а ако случайно се озове безопасността му не е гарантирана. Дали скоро същото няма да се случи и с Централния плаж на Бургас? ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ЛИНК:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaskiyat-plazh-stana-predgradie-na-Komluka-Taka-li-iskame-da-iz-739189

http://onovini.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!