Борисов разкри истинската същност на САЩ и Запада! Вижте невероятните откровения на Вожда!

Само преди няколко дни премиерът Борисов стигна до умопомрачителното „заключение“, че България и Балканите били най-бедният регион в Европа, защото водели много войни.
И заключи патетично, че ние трябвало да „отидем“ при Германия, Франция, Австрия и Холандия, за да сме стигнели тяхното равнище. Каквото и да означава това.
Борисов изобщо не спомена, че ние и сега сме при тях в ЕС. И хич не се сети, че ако става въпрос за войни, то такива държави като Великобритания, САЩ, Германия и Франция са водили много повече войни от нас.
Гуруто на ГЕРБ напълно забрави, че сегашното „богатство“ на Запада се дължи изключително на ограбването на стотици държави, превърнати в колонии. Индия, Африка, Близкия Изток, Европа, бяха грабени най-безогледно.
Главатарят на СУДЖУКА не каза, че почти няма западна държава, която в определен исторически период да не е била колониална империя. Като започнем с Римската империя, която е ограбвала най-безжалостно народите на Европа, Азия и Африка и преминем през Испания, Португалия, Англия, Франция, Австрия, Дания, Швеция, Холандия, Белгия…Всички те са били колониалисти и огромната част от богатството им идва именно от ограбване на народите и държавите, превърнати в колонии.

С други думи, техният днешен „начин на живот“, днешното „благоденствие на Запада не идва от производителните сили на самите държави, нито от някакви митични „ценности“, от които те се ръководят. Не идва от техния ум или прозорливост. Нито от научния им потенциал.
Идва единствено от силата на оръжието. Това са, в истинския смисъл на думата, държави-хищници, които десетилетия и столетия са изсмуквали богатствата на планетата.
Затова тези хищници нека спрат да се хвалят със своя „начин на живот“. Защото ако човек се поразрови малко по-надълбоко в историята им, ще се окаже, че в основата на тяхното благоденствие лежат бедите, нещастията, мизерията и смъртта на десетки и стотици милиони хора по земята.
Но старият колониализъм, който им донесе несметни богатства, не беше достатъчен на Запада. Днес западният капитализъм продължава да граби народите на Източна, Централна и Западна Европа. Под благовидната маска на така наречения Европейски съюз, под булото на някакви „ценности“, които бяха изфабрикувани от транснационалните корпорации на САЩ и Запада само преди двадесетина години, хищният западен октопод успя да вкара в капана на неоколониализма почти всички народи на европейския континент.
И продължава да ограбва безмилостно онези ресурси, материални и човешки, които „комунизмът“ и социализмът успяха да възродят, запазят и развият.
Нещо повече. Англо-саксонският Запад, начело на който стои доскорошният световен жандарм САЩ, сега се стремят към глобална хегемония. Към поробване на целия свят. Към тотално подчинение на всички хора на планетата Земя, на желанията и прищевките на янките и на техните западни съюзници и слуги.
Свидетели сме, че САЩ и Запада са готови да хвърлят света в обятията на смъртоносна за цялата планета ядрена война, само заради „мечтата“ си да станат господари на света. Затова те обградиха и продължават да обграждат в огнен обръч Русия и Китай. И с помощта на икономически санкции и военна сила искат да принудят и тези две държави да преклонят глава пред Запада.
Лошото е, че този път САЩ и Запада не разчетоха своите сили. Разбраха много късно, че ТЕХНОЛОГИЧНАТА мощ на Русия и Китай е равна и в доста случаи по-голяма от тяхната мощ. А по отношение на природните и човешки ресурси, Запада изобщо не може да се сравнява с обединената мощ на Русия и Китай.
Само ще добавим, че безпардонното, грубо и арогантно ограбване на държавите от Европа и света накара почти всички държави по земята да намразят онези, които се опитват да ги поробят в 21 век. Така светът се раздели на две. Защото янките и техните западни пудели тръгнаха срещу целия свят.
И поради тези причини САЩ и Запада започнаха катастрофално да губят битката със света, начело на който вече застанаха Русия и Китай.
А нашенският Борисов, без да отчита, че Запада губи битката по всички фронтове, без да отчита, че англо-саксонския капитализъм е бездушен, коварен и жесток по своята същност, се опитва да ни тласка отново и отново в неговите смъртоносни обятия. Оттам идва и неговата последна изцепка, че видите ли той, Борисов, който мисли за българския народ, не иска войни на Балканите. Искал да ни закара при Германия, Австрия, Франция и Холандия.
Ами че ние и без това сега сме при тях. И колкото повече стоим в техния „Европейски съюз“, толкова повече се обезлюдява и умира държавата ни.
Нека Борисов поне веднъж се сети, че държавите от Запада трябва много дълго време да се ИЗВИНЯВАТ на целия свят за геноцида, на който го подложиха. И чието най-ярко проявление е германският фашизъм.
Нека се сети, че не ние трябва да ходим при тях. А точно обратното. Западът трябва да дойде при нас, при държавите от Изтока и да се поучи от нас на човещина. И на цивилизация. И на справедливост. И на истинско дружелюбие.

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

http://www.gudelnews.com/2017/08/blog-post_25.html 

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!