Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БИОТРАНСМУТАЦИЯТА- откритие, което уплаши Ротшилдови! (ВИДЕО)

На 21 юни група учени начело с В. Карабанов, избягали от Русия в Швейцария, обявиха за откриването на БИОЛОГИЧНА ТРАНСМУТАЦИЯ на урана и тория, но сензационната новина беше напълно игнорирана от медиите.

С тази технология може бързо и евтино (микробите не искат заплата!) да се получават всякакви изотопи, които да се използват в безброй области (и най-вече, за почти безплатна енергия!):

1. Задоволяване на острия дефицит на медицински изотопи (а това е огромен пазар).

2. Превръщане на ядрени отпадъци в безвредни вещества.

3. Повишаване ефективността на атомните електроцентрали – десет пъти, което ще направи електричеството много – по-евтино.

4. Създаване на мощни, дълготрайни и портативни (и евтини – ядрени) източници на енергия (с размера на батерийка).

5. Бърз и евтин начин за получаване на изотопи (уран-235 и уран-233), за АТОМНО ОРЪЖИЕ, а също СИНТЕЗ НА СКЪПОЦЕННИ МЕТАЛИ (злато, паладий и др).

Наистина ли избягалите учени са направили пробив в науката?

И защо мълчат глобалните и руските медии?

Следва превод от видеоклип:

…Искам да споделя с вас едно неочаквано положително събитие, което остана напълно незабелязано, и от руските, и от световните медии.  Без никакво преувеличение, това е едно от най-важните научни или околонаучни, събития на годината.

21 юни в Женева, в националния пресклуб се проведе пресконференция, на група руски учени, които обявиха за разработени технологии за биологична трансмутация на уран, торий и други елементи и изотопи:

Цитат от пресконференцията: ”Уважаеми дами и господа, днес се изнася пред широката общественост откритие и технология, които, без всяко преувеличение, са от епохално значение. Същността на откритието и технологията е в това, че е създаден промишлено приложим начин за преобразуване на едни химични елементи, в други елементи и техни изотопи. Ние ви представяме трансмутация, без ядрени реактори, без тежка вода и други подобни, които се употребяват днес, за трансмутация на химични Елементи…”

Групата учени оглавява Владислав Карабанов – публицист и създател на агенцията за руска информация. Той води и популярното предаване „Руский взгляд” (Руски поглед).

Трансмутация е – превръщането на едни химични елементи, в други. До сега такива преобразувания се правеха само в мощни ускорители, и беше много скъпо, и много сложно. Участниците в групата са намерили много — по-прост и евтин начин. Трансмутацията вече може да се извършва в биореактор, пълен с уранова или ториева вода, с добавяне на различни присадки, и култури с бактерии, от вида на тиобацилус… и в резултат на жизнената дейност на бактериите се синтезират нови елементи, по-тежки от урана. Некои от тях са с голяма търговска цена (цитат: цената му достига до 45 милиона долара за грам. А получаването на радиоизотопи, с биохимична трансмутация, ще е без конкуренция на този пазар).

Възможностите на новата технология са впечатляващи. – Вместо грамове, се синтезират килограми и даже тонове най-редки изотопи. А обемът на световния пазар на такива изотопи е около 8 милиарда долара. При това обемите на този пазар постоянно нарастват, с по около 5% годишно. Разбира се, пред нас естествено възниква въпросът – доколко реална е технологията с биотрансмутацията? Защо за тази технология не тръбят с всичка сила световните медии, понеже това е сензация, а не шега?

А технологията е напълно реална. Първо, участниците в групата ще получат патент от Руската Федерация, с номер РУ2563511S2, за микробиологичен начин, за трансмутация на химични елементи и превръщане на изотопи в химични елементи. 2015 г. м, август.

Технологията е описана достатъчно детайлно. Прилагат се данните от изследванията на конкретни суровини – уранови и ториеви руди, от различни страни, с посочване щамовете на бактериите. В приложените таблици са посочени изотопите и количествата, с конкретните провеждани експерименти. Което, достатъчно убедително, дава обширна храна за ума.

Още един аргумент за реалността на тази технология, за който и самите участници в групата, кой знае защо, забравиха, е наличието на силни и авторитетни предшественици, и преди всичко – Сукарин. Това е и делото на нашия съотечественик Владимир Иванович Висоцки, доктор на физико-математическите науки, професор, завеждащ катедра техническа радиофизика, в университета – Шефченко. – автор на книгата „Ядрен синтез и трансмутация на изотопите в биологични системи“, излязла 2003 г. и преведена на английски. В нея, той не само доказал факта на съществуването на тези процеси, но и детайлно разработил процеса за неутрализиране на опасни радиоактивни изотопи, чрез биологична трансмутация.

За съжаление, въпреки цялата актуалност и новост, тази технология в Украйна не бе реализирана. Всичките правителства на Украйна предпочитаха да просят пари от Евросъюза, за проект, за строителство на нов саркофаг. Това е много неприятно, понеже тази технология би позволила, не само да се очисти Чернобилската зона, или най-малкото, най-важните сектори, но и да се създаде цяла индустрия, за биологична дезактивация на радиоактивни изотопи. А това са – приходи в бюджета, нови работни места, това е и международен авторитет на държавата, и много други изгоди. За съжаление Украйна не прояви към тази фантастична технология, ни малко по-голям интерес, отколкото Путинска Русия.

Виждам позитив само в това, че на Владимир Иванович и неговите съмишленици, не се наложи да бягат от страната. Нещо повече, – на него му се удаде да направи в Украйна напълно прилична научна кариера, макар и да не стана академик.

Днес Владимир Иванович Висоцки е най-известният и авторитетен в света специалист по биологична трансмутация.

Ще добавя от себе си, че някои бактерии, например – деококус радиодурас, проявяват направо фантастична устойчивост към радиацията, и ако за тези години бяха засели с тях чернобилския реактор, те щяха напълно да го изядат и да го преработят – в олово…

Извадка от: Logoslovo.ru 
Превод, Григор Симов

http://bultimes.com/biotransmutatsiyata-otkritie-koeto-uplashi-rotshildovi-video/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!