Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извънредно! „Берачи на джилезу..“ нападнаха с брадви полицаи в столичен квартал, после се чу стрелба…

Полицаи откриха стрелба във въздуха, след като бяха нападнати от група мъже при опит да предотвратят кражба на желязо. Инцидентът е станал около 11 часа в столичния квартал „Левски“, предава БНР.

Полицаите са отишли на сигнал за това, че група мъже крадат желязо от стара сграда, бивша постройка на БДЖ. При пристигането си там, полицейският патрул е бил нападнат от крадците, които са били въоръжени с брадви. В отговор служителите са стреляли със стоп патрони във въздуха.

Шестима са арестувани за кражбата, няма пострадали при стрелбата. Единият от крадците, при опита си за бягство, е паднал от висок етаж на сградата и е откаран в болница. По случая се води разследване.

ОТ ФОРУМА:

Желязото не става за папкане, кое е по-лесно контрол над пунктовете за изкупуване, или овладяване на десетки хиляди берачи.

ааа, не верно! не са крадци – отишли са да „берат джилезу..“ това НЕ е кражба според мангустите. Под благия поглед на всички институции и правителства – ето интеграцията и резултатите от нея.!!! над 3 000 000 000 /три Милиарда/ лева се харчат на година за тези примати – резултат НУЛА!!

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/

ПИК, БЛИЦ

http://pik.bg/

http://onovini.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!