Следвайте "Буднаера" в Телеграм

US експерт: САЩ вече обявиха война, светът се крепи на търпението на Путин

Военният анализатор Джон Грег в публикация в калифорнийското издание «Before It`s News» публикува мнение, потвърдено от няколко материала публикувани в Twitter с твърдения, че ционистите се подготвят за ядрената война.
Джон Грег пише:“Ционистките неоконсерватори са решили да потопят човечеството в ядрен ад. Те вярват, че ядрения огън, няма да ги докосне.
Всичко от скорошните им действия срещу ядрената свръхсила Русия, показва, че те вече са решили всичко.
Ситуацията се загрява всяка минута. Дори президентът на Тръмп, вероятно няма да промени нищо.
Ционистките неоконсерватори силно го блокират или е по-точно, той е тяхна марионетка. Сенатът, ЦРУ, военните, вече не му се подчиняват и го бойкотират.
Как ще свърши , можем само да гадаем.
Сега най-важният въпрос: колко търпение има президента на Русия Владимир Путин?

Нека да разгледаме практическа гледна точка на тяхната подготовка за Трета световна война само в последните няколко дни:
Кърт Волкър (ционист-неоконсерватор), нов главен „дипломатически“ представител на Тръмп по конфликта в Украйна: „На първо място, Русия вече е в Украйна, те вече са добре въоръжени“, каза той. „Тук има повече руски танкове, отколкото в цяла Западна Европа, и голямо военно присъствие“.
В Донбас има повече руски танкове, отколкото в Германия, Франция, Великобритания, Италия, Испания и Холандия, взети заедно? Е, би било много лесно да се осигури най-малко едно видео, показващ най-малко един батальон от руски танкове в Източна Украйна!
Къде е това доказателство? Или Уокър казва, че Русия има хиляди невидими танкове в Украйна?

26 юли, 300 танка и тежка военна техника се товарят в пристанището на Порт Артур, САЩ за по-нататъшно прехвърляне в чужбина-от Twitter.
По-късно стана известно, че те трябва да бъдат натоварени на товарен кораб на ВМС на САЩ-Грин-Ридж. Интересното е, че руснаците не са обвинени за кораба с американски танкове за Източна Европа, пише американският военен анализатор Джон Грег.
Вчера стана известно, че пристанището за получаване е- Одеса, Украйна. В допълнение, беше обявено, че още следващата седмица два товарни кораби на ВМС на САЩ ще бъдат натоварени с танкове и бронирани превозни средства, да пътуват до Одеса.

Но нашо военно оборудване през последните дни е прехвърлено в Украйна не само с вода. Вчера военен конвой в САЩ се наблюдава в Кросно, Полша, близо до границата с Украйна и пресече границата.
Жителите на полския град Хелм, който се намира на 25 км от границата с Украйна също са отчели три основни конвоя на американската военна техника. В колоните са наблюдавани бронетранспортьори, самоходни артилерийски установки «Паладин M109A6» и друга тежка военна техника.
Днес стана известно, че няколко от нашите ескадрили бомбардировачи, ще бъдат изпратени до Полша през следващата седмица. От пролетта, полските власти, заедно с нашите експерти тайно подготвят летищата за нашите самолети. Интересно е, че в специализираните форуми пилоти казват, че нашите самолети са изпратени на Полша за военни операции в небето Украйна.
Както видяхме, войната надвисва.

Защо Украйна, мисля, че не е нужно да се обясни. Нюланд-Каган, затова помагаше за извършването на ционисткия преврат в Украйна. И техните колеги от хазарското племе, които дойдоха на власт, днес подготвят прекрасен „трамплин“ от територията, за началото на войната срещу Русия, пише американският военен анализатор Джон Грег.

Но в тази смешна война, те не могат да направят нищо без нашите съюзници от НАТО. И на 26 юли те се съгласиха …
Заместник-генералният секретар на НАТО се срещна със специалния представител на САЩ в централата на НАТО в Брюксел в сряда. Готемюлер и US представителя Фолкер, обсъдиха положението в източната част на Украйна и подкрепата на Киев ,включително военни.
Както стана известно вчера, в резултат на непринуден разговор между тях е постигнато споразумение за упражняване на „активен натиск“ върху Русия.
Какво се очаква, ние вече виждаме от поведението на нашите въоръжени сили. Остава да чакаме, докато към тях се присъединяват войските на НАТО. Но както всички знаем, на границата с Русия е натрупал достатъчен брой войници на НАТО. Упражнения, проведени на НАТО през последната година, просто показва как те се готвят да воюват, пише американският военен анализатор Джон Грег.
Йордан Халачев, ПРЕГЛЕД

http://www.gudelnews.com/2017/08/us.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!