Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стоичков взриви мрежата: Внучката ми ще живее в Америка! Тук няма шанс при тази...

Това не е имиграция, а истинска евакуация!

Футболната звезда Христо Стоичков поговори за бъдещето на внучка си. Камата бе попитан при гостуването си в бТВ къде ще живее малката, в Америка или в България, и дали би искал тя да се върне у нас.

„Естествено, че в Америка. Няма къде другаде. Тук няма шанс. Още е малка, но там да си остане. Какво ще й предложи държавата тук? Когато някои ти даде възможност, трябва да приемеш предизвикателството. Аз го направих“, коментира Камата.

Той допълни, че иска да види България обединена и у хората да няма толкова злоба и завист. „Хората да са задружни и да си помагат. Другото да го решават онези в парламента. Колко сме – 6 милиона и половина. Гуадалахара в Мексико е 8 милиона…“, завърши Стоичков.

ОТ ФОРУМИТЕ:

Държавата нямала какво да й предложи… Стига с тая държва! Като ни е скапана държвата, ами хванете се и я оправете!

Що като излезете извън нея ставате примерни граждани и спазвате буквата на закона, където и да се намирате, а като се върнете в бг забравяте и закони? Една тъпа хартийка не хвърляте в коша, а направо на земята.Писна ми от вечното ви мрънкане и самооплюване. Ако искате да ви уважават чужденците, започнете да говорите с обич и уважение за Родината си. Съвет от личен опит!

Този ритнитопковец направи  пари и плюе България!Нека не забравя, че будалите които останаха тук заработват пенсията на родителите му!Трябва да се приеме закон -на когото децата са в чужбина да му се изплаща дела на пенсията САМО от НОИ.

Нашите деца и внуци като са тук да не би да са втора ръка хора ?,Не дори по- добри по -образовани и по -възпитани са от дъщеря му, която няма ден работено в живота си и е получила всичко на готово.Сега се е превърнала на примерна кадънка ,да си стои там и да не идва тук да замърсява въздуха.А баща и е един простоват ритнитопковец ,които няма грам възпитание.

Да е само великия футболист Стоичков, с мед да го мажеш. Според шефа на агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев, по време на прехода между 2,7 и 3,5 милиона са напуснали Родината. Това не е имиграция, а истинска евакуация. Евакуират се годишно по 500 лекари – почти цялата промоция на медицинските ни институти. Май не остана политик, богаташ или известен човек на изкуството да не си изпроводи децата, че и парите в чужбина. Дедите ни са търпяли 5 века азиатско робство. Могли са да се отърват само с едно леко рязване и със слагане на чалмата, но не са го правили. Губили сме войни – 2 национални катастрофи и пак никой не си е тръгнал. Извънредната ситуация очевидно налага извънредни мерки и нека първата да е – човек с имигранти в семейството да не може да заема високи държавни постове. Не съм убеден, че само хора с деца и внуци в България милеят истински за Родината, но не трябва да рискуваме повече и да се оставяме да ни управляват безродници.

Епицентър, Блиц

http://onovini.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!