Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Премиерът защити "босата" снимка на Радев: Бил бос президентът и по потник – еми, у къщи си е!

Министър-председателят Бойко Борисов за първи път си позволи да коментира факти от личния живот на държавния глава.

По време на посещението си в Ямбол Борисов засвидетелства своята солидарност с президента Румен Радев, който предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи, след като се появи негова снимка с подчертано неофициално облекло - бос и по потник. "Това ли е важното – важното е, че чакаме президента Макрон. Ще го посрещнем с 60 човека делегация. Работиме в синхрон с президента. Бил бос президентът и по потник – еми, у къщи си е", каза Борисов, цитиран от бТВ.

Твърденията, че мутренските времена се връщат, са спекулация. Реагира остро премиерът Борисов на наложилото се в публичното простанство усещане за нестабилност в държавата. От МВР все още работят по последните случаи – нападенията над нотариуси и над журналиста Иво Никодимов, както и убийството на пловдивски бизнесмен, стана ясно от думите на министър-председателя.

По думите му истината може да се окаже много различна от тиражираното в публичното пространство, но МВР ще даде по-подробна информация след като излязат конкретни резултати от експертизите.

Борисов обяви, че част от пострадалите отказват да съдействат за разкриване на престъпленията.

"Имаме данни и от имотната мафия какво е правила, имаме данни и в тази част на Борисовата градина какво се прави, имаме доста оперативни данни. Нека свършат разследванията, ще изкарам МВР да кажат", заяви премиерът.

Според него би могло да се говори за връщане на мутренските времена, ако има поръчкови убийства или грабежи.

"Къде не бият – в Германия ли, във Франция ли, къде? Разбирате ли, не им харесва ръстът на икономиката, нула инфлация, няма безработица. Каква е алтернативата – БСП и ДПС, видяхме ги!", обясни Борисов.

Борисов и Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на "Лидл България", откриха втори Лидл логистичен център в страната, който се намира в с. Кабиле, Ямболско. Инвестицията в складовата база е на стойност над 80 млн. лева, а с откриването й компанията създава нови 150 работни места в региона.

http://epicenter.bg/article/Premierat-zzashtiti--quot-bosata-quot--snimka-na-Radev--Bil-bos-prezidentat-i-po-potnik---emi--u-kashti-si-e-/133048/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!