Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов и Цветанов ОТСТРАНЯВАТ президента от ВЛАСТ с помощта на ЦРУ! Вижте подробностите на БРУТАЛНИЯ заговор!

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !

Преди няколко дни вицепрезидентът Илияна Йотова заяви в ефира на Нова телевизия, че президентската институция е под прицела на „определени политици“.

Влиятелни политически и икономически кръгове по върховете се опитват да ни покажат, че не можем да се бъркаме в „големите дела“ на изпълнителната власт.

Особено яростна е атаката спрямо президента. Всяко негово изказване и поява се използват, за да бъде дискредитиран Румен Радев, коментира Йотова.

Разбира се, на нас отдавна ни беше ясно, че изключително високия рейтинг на президента дразни някои политици, които се помислиха за вечни във властта. И то няма как да е иначе, защото  почти 80% от гражданите в България одобряват неговите действия и му симпатизират

И точно това е ябълката на раздора. Защото за никого не е тайна, че сегашния министър-председател Бойко Борисов отдавна поглежда с едно, че и с две очи към президентската институция като към последен пристан, където да се установи, след като неговите американски ментори го изгонят от министерския съвет.

И в интерес на истината, президентското кресло беше почти осигурено за Борисов. Именно с тази цел несменяемият „държавник“ насила сложи в президентската институция на България една кукла на конци, наречена Росен Плевнелиев.

Дали е съзнавал Борисов или не, че с това назначение дискредитира българската държава, сега не е толкова важно. От съществена важност обаче е фактът, че той подготвяше почвата за създаването на абсолютна власт в България. Начело на която трябваше да стои, естествено, Борисов. Политикът, без който, едва ли не, държавата не може да съществува. Поне така ни втълпяваха подконтролните на Борисов медии.

Само че вместо Борисов да триумфира на фона на безличния Плевнелиев и така да си осигури бъдеща президентска власт, се случи нещо неочаквано. И шокиращо. И съвсем непредвидено.

Появи се Румен Радев. Който беше пълен антипод на ВОЖДА. Ще спомена само най-важната черта, която ги отличава един от друг като държавници. Борисов жертваше с лека ръка националните интереси като се почне от Южен поток и АЕЦ „Белене“, и се стигне до безконтролното вземане на МНОГОМИЛИАРДНИ заеми, които загробват държавата по-здраво и по-сигурно от всяка тирания…

При Румен Радев бе точно обратното. Той още  преди да влезе в президентството започна спокойно, но твърдо и методично, да защитава интересите на българските граждани. Най-напред се обяви против антируските санкции. Нееднократно заявяваше на Брюксел, че възстановяването на дружеските връзки с Русия е жизнено необходимо за унищожената българска икономика, и че то НЯМА АЛТЕРНАТИВА. Той покани руския президент Владимир Путин в България като почетен гост на тържествата по повод 140-годишния юбилей от освобождаването на България от турско робство. Пак Румен Радев се обяви против унищожителния за нашата икономика и народност, американски договор СЕТА.

И точно хладнокръвната защита на националните интереси на България, направиха от Румен Радев държавник, който е неудобен за неолибералното статукво. Затова американските пудели започнаха да търсят начини да го отстранят. Дори се стигна до това, че много от мейнстриймовските медии, подкрепящи Борисов, започнаха упорито да говорят за предстоящ импийчмънт на президента като му приписваха какви ли не грехове.

Тези планове за отстраняването на президента от власт се разбиват засега като вълни в гранитен вълнолом, само заради огромната народна подкрепа, на която се радва президента Румен Радев. Но това изобщо не бива да ни успокоява.

Поради простата причина, че американските пудели в България са хитри и коварни. Точно като своите ментори от Вашингтон. И не трябва да се съмняваме, че в крайна сметка те ще се опитат отново  да отстранят Румен Радев от политическия пейзаж.

Въпросът е дали ние ще им позволим. А отговорът се крие в нас. В нашата решимост да защитим България и човекът, който сега като президент е нейно лице – Румен Радев.

Автор Иво Македонски, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!