Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Легендарният шеф на баретите и страшилище за ромите Арлин Антонов се кандидатира за кмет на Трън!

Ексшефът на Национална служба за сигурност полковник Арлин Антонов се кандидатира за кмет на Трън, съобщи самият той пред Фрог нюз. Ще се яви на изборите, които са на 8 октомври тази година, като независим кандидат.

От няколко села в общината е получил поканата, обяснява полковник Антонов и добавя, че познава района, тъй като като произхожда оттам.

Арлин Антонов е завършил военно училище, Военна академия и курс на НАТО, бивш депутат, бивш шеф на баретите, бивш директор на РДВР-Пазарджик. Той добива голяма популярност след като залови 73-мата роми, които изнасилваха и се гавриха с 70 български малолетни момичета през 1992 г.

Циганите от пазарджишката циганска махала и до ден днешен треперят, когато се сетят за нощта на 29 юни 1992 г., а в съзнанието им изплуват ясните спомени от разигралите се събития.

До избори се стигна, след като довчерашният градоначалник Станислав Николов стана обект на прокуратурата. Той е обвинен, че през 2015 г. в района на училище в града е блъснал 6-годишно дете, заради което то е с отстранен далак и половин черен дроб. Инцидентът с Николов бе потулен, но след като се вдигна медиен шум, му бе повдигнато обвинение. Отстраненият градоначалник е разследван и за това, че се е облагодетелствал от временната заетост.

http://frognews.bg/novini/parvo-vav-frog-arlin-antonov-kandidatira-kmet-tran.html 

Вестник "ШОУ" припомня: На мургавите в Пазарджик им пресъхваше глътката само от името на Арлин Антонов

Как барети помляха 30-хилядно циганско гето в Пазарджик преди повече от четвърт век

България разпределена между 10 ромски клана след Соросовото десетилетие на ромско включване

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!