Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всичката Мара втасала: Искат импийчмънт на Радев, понеже нямаме други проблеми, а медиите гадаят защо президентът се е снимал бос

В България вече всичко е наред!
Решихме си проблемите до дупка и единствено на медиите остана да събират експерти и да гадаят защо президентът Радев се е снимал бос и оронва ли това престижа на България! А може би и националната й сигурност? Срам и позор! Това обсъждаха специално поканените в ефира на Нова телевизия Арман Бабикян и Ива Екимова – пиар-експерти явно и специалисти по всичко.

Те бяха привикани специално да се занимаят със стайлинга на президента или по-скоро с липсата на такъв.

И докато Арман Бабикян обясни, че не вижда нищо лошо в снимката, че Радев има стройно тяло, няма бирено коремче като самия него и със сигурност хваща окото на жените, то Ива Екимова хвърляше огън и жупел. Тя, която обикновено се появява разголена и с полувиснали голи гърди пред камерата, сега в жегата беше навлякла сако върху роклята си, за да покаже, че е на ти с протокола как да се обличаме.

„Смятам, че отново има един екип в президенството, който не слуша никого и прави каквото си поиска. Менъджерът на държавата ни има съветници как да се облича при различни ситуации, но не се вслушва в съветите му. Има си протокол! Тази снимка е поредният минус за президента“, запени се Екимова.
Не сме свикнали да виждаме боси хора в президентската институция!

Получават достатъчно пари, за да си купят едни сандали поне „, каза още пиарката. Но и двамата с Бабикян не можаха да посочат кой точно етикет е нарушил президентът и какво му пречи, след като се намира на двора в домашна обстановка да пошляпа бос по тревата. Да не говорим, че Борисов посреща делегации по тениска на райенца, сякаш е тръгнал за домати на Женския пазар, репчи се по къси гащи, ритайки мачле, а даже Обама се снима по шорти как играе голф, пък Путин лови риба гол до кръста.

Скандалът ескалира дотам, че в няколко фейсбук групи поискаха импийчмънт на президента, защото излагал България и се държал като селянин. Доста спорно е дали и будистките монаси се държат като селяни и дали всички любители на босото ходене са селяни. Има цяла теория как това влияе върху здравето и колко е полезен допира със земята. Но това е отделен въпрос.

Още повече Радев не се е явил бос на среща в Брюксел, или на работа, а просто се е снимал в двора си, докато играе с малките Митко и Лили, които гостуваха за две седмици в резиденция Бояна. Децата са от родопското село Вълчан дол и самички се грижат за болните си родители. Президентската двойка ги покани на гости, осигури им една приятна ваканция с игри и забавления и се погрижи нуждите на родителите им да бъдат поети от човек от социални грижи, а бремето да падне от раменете на децата.
Ще бъдат осигурени и социални помощи за изпадналото в тежка беда семейство.

Явно нашите пишман пиар-специалисти не са свикнали да гледат на президента като на обикновен човек. Плевнелиев ги научи да виждат президента като самотна безлична фигура, без никакъв личен живот, слуга на ГЕРБ, послушник, облечен винаги с костюм и вратовръзка, като кукла на конци, на която й закопчават дори копчетата и й сресват перчемчето, докато й пишат речите.

Някой да видя Плевнелиев за една петилетка да подаде ръка на някого? Да спаси бедно семейство или да направи нещо за България? Или за обикновен българин. В устата му бяха само европейските ценности, НАТО и омразата към Русия. Но беше удобен на всички, защото нямаше мнение.

На Радев обаче не му пука. Спазва протокола, когато е нужно, но в останалото време си живее като обикновен човек. И рейтингът му расте до процент, който и медиите не смеят да споменат вече.
Затова и всички кучета са насъскани, лаят медии, лаят тролове и му искат оставката, давейки се в слюнка от платена и безплатна злоба.

А босите крака дойдоха като по поръчка. Всички са се вторачили в тях и никой дума не обелва за четирите тона суджуци и масовите дерибейства на гербаджии в България. По-безопасно е медиите да се занимават с потника на президента, отколкото с кражбите и безобразията на ГЕРБ и наглостта на Борисов и кохортата му.
Това го намекна и Бабикян, но бързо му отнеха думата.
Долу Радев! Да живее ГЕРБ!

Това е директивата в момента, но малко останаха промитите мозъци, които все още вярват в родолюбивия бащица Борисов и заклеймявайт „простия шофьор на самолет“ Радев!

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!