Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Няма институции, няма правосъдие, няма справедливост. Има диктатура на мафията и мутрите

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“

„СИМВОЛИЧНО“ НЕ СТАВА! ДОКАЗАНО!

Битката срещу мафията трябва да се води ефективно и твърдо. С решителност и готовност да се поемат рискове и битката да се води до край.

Това е война. И в тази война ние всеки ден даваме жертви. И те не са символични. Всеки ден плащаме кървава цена. Мафията и мутрите бият. Убиват. Грабят и мачкат. Физически. Мутризацията и мафиотизацията на властта превърнаха държавата ни в територия подвластна на законите на мафията. Превърнаха държавата ни в кочина. В най-бедната и корумпирана държава в Европа.

Няма институции, няма правосъдие, няма справедливост. Има диктатура на мафията и батките. Прокуратурата, НАП, ДАНС и останалите служби са превзети и превърнати в мутренски бригади. Буда, Пеевски и Цацаров владеят държавата.

И всички плащаме кървав данък на дебелите. Губим децата си, губим земята си, губим държавата си, губим мечтите си. Страх, отчаяние и отвращение владеят душите на българите.

И в тази война ние, непримиримите, трябва да се изправим в директен сблъсък с мафията. Без символика, а с твърдост. Да се изправим срещу тези, които прокудиха над два милиона българи от родината им, които окрадоха и оглозгаха държавата ни, които превърнаха цели региони в пустиня. И да си върнем държавата.

БОЕЦ водим тази битка. Първата стъпка в битката срещу мафията е отстраняването на Цацаров – пазителя на мафията. И продължаваме. Знаем какво искаме, знаем какво правим и знаем как да го направим. И все повече хора се вслушват в думите и подкрепят делата ни. Свържете се с нас. Ще спечелим тази битка, защото имаме чиста кауза и ясни цели. А това е по силно от всяка мафия.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“

http://bultimes.bg/nyama-institutsii-nyama-pravosudie-nyama-spravedlivost-ima-diktatura-na-mafiyata-i-mutrite/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!