Надминаха БКП! ГЕРБ издавали служебни бележки на свои партийни членове, за да ги назначават на държавна работа! ДОКУМЕНТ

Вижте и прочетете този документ! Той красноречиво потвърждава, че няма почти никаква разлика между БКП и ГЕРБ, но то няма и как да има ако може да видите истинските биографии на членовете на ГЕРБ и ако знаете КОЙ в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ е СЪЗДАЛ и НАЛОЖИЛ КОМУНИЗМА.

В документа ясно пише че ГЕРБ – Добрич издават препоръка на Георги Иванов Вацов, който активно е участвал в дейността на партията през периода 2009 г. – 2012 г. като е разпространявал рекламни материали и т.н. Ето го:

Снимката е на Nbox.bg

Фрапиращато е че препоръката се издава, за да послужи за назначението му на Държавна работа! Предполагаме след като има и обявен конкурс за нея.

Ние питаме, да не би вече да живеем в Тоталитарна България? И ако не си член на ГЕРБ имаш ли право и живот в България – изобщо?

Източник: IBTnews.bg
Nbox, Бултаймс
http://nbox.bg/scandal/item/48357-skandal-pp-gerb-dava-spetzialni-preporaki-na-svoi-kadri-za-da-zapochnat-lesno-rabota-v-darzhavnata-administratziya.html

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”


Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!