Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Генов: ГЕРБ е мутренска партия, основана именно на рекет и зависимости

Вижте, дреме ми за суджука. Писах вече и не е тайна – вегетарианец съм. Но не опростявайте казуса със суджука. Мислите, че Борисов не е толкова прост, че да поиска рекет 4 тона суджук? Аз мисля, че е по-прост. ГЕРБ е мутренска партия, основана именно на рекет и зависимости. Мислите ли, че насилственото поставяне на плакати на Борисов, Пленелиев (когато беше кандидат на ГЕРБ), Фандъкова или всеки друг кандидат на ГЕРБ по витрините на магазините е доброволен акт? А мислите ли, че това не е рекет? Разбира се, че е рекет!

Извън София, ако не сложиш плакат на местния партиен (най-често от ГЕРБ) феодал – още на другия ден идват я ХЕИ, я пожарната, я данъчните… Ще слагаш плакати по витрините, та ушите ще ти пукат! А един плакат със сигурност е по-евтин от кило суджук. Сега се замислете – съмнявате ли се, че всичко в ГЕРБ е централизирано и се санкционира от най-високо ниво?

Аз нямам съмнения. Мислите ли, че такава силно йерархична структура няма координация и стриктни зависимости? Мислите ли, че не е възможно някой по-горе да е произнесъл фразата: „Абе, я иди да видиш ония там що не са си платили таксата!..“ И въпросният да се е престарал? Невъзможно? Значи не живеете в България.

Източник: Facebook
Заглавието е на редакцията(бел.ред.).

http://bgjournal.info/asen-genov-gerb-e-mutrenska-partiya-osnovana-imenno-na-reket-i-zavisimosti/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!