Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Зловещо Разкритие: ГЕРБ Строи МАГИСТРАЛИ НА СМЪРТТА! Ето какво изнесоха специалистите!

Има ли ден, в който да не ни съобщят за катастрофа на автомагистрала „Тракия“? Тази гордост на ГЕРБаджийското управление! А иначе – инфраструктурно безумие с най-много отрязани лентички, което погълна и най-много пари! Поне на хартия?

Само в неделя там катастрофираха кола с кола, друг автомобил отнесе линейката, дошла на помощ на пострадалите от първите две коли, а мъж обърна колата си в канавката, но за щастие счупи само ламарините. За многото верижни катастрофи в тоя ден бе обвинен дъждът!

А в други дни, когато не вали, е виновно слънцето. Когато е облачно – хвърлят вината връз „видимостта“. Пък като падне сняг- ясно кой е виновен.

Вчера пък стана зловеща катастрофа на 20 километра от Бургас, в която загина жена, друга бере душа, а останалите са с тежки травми в болницата.

Че част от българските шофьори карат като състезатели от Формула 1 е факт. Че 80 процента се возят в таратайки втора употреба също е факт. Но най-неоспоримият факт е, че прехвалената ни магистрала, която всъщност си е най-обикновен четирилентов път, прилича на лунен пейзаж.

Пътували ли сте скоро по автомагистрала „Тракия“? Кръпка до кръпка, всяка с различен асфалт, колата подскача като пумпал и при 100 километра в час, тресе. До степен, че пътниците имат чувството, че се намират върху вибриращи седалки, които всеки момент ще ги изстрелят към тавана на автомобила. Следва километър равно шосе… и тъкмо се успокоиш и… попадаш на поредния направен криво-ляво кърпеж, който също се руши. Шофьорите стискат здраво волана, защото не знаят къде дебне следващата дупка, или следващият капан.

Резултатът е пред очите ни: Всеки ден катастрофи, всеки ден обърнати коли, всеки ден задръствания, докато КАТ прави оглед на поредния инцидент, а линейките оглушително пищят.

Колко пъти Борисов ряза лентички на всеки километър от така наречената „магистрала“? Едва ли някой може да ги преброи. Колко пъти се тупа в гърдите, че пътят до морето вече е готов и това ще развие икономиката на регионите?

Никаква икономика обаче не разви, а само увеличи работата на погребалните служби. И службите по поддръжката, които всеки ден запушват дупки.

Наскоро инженер Илия Запрянов разказа как се е строила автомагистрала „Марица“. Изнесе такива ужасяващи данни за спестения асфалт, некачествената настилка, некомпетентното проектиране, още по-некомпетентното изпълнение на проекта, че направо страх да те хване да се качиш на шосето. На всичкото отгоре там и мостовете се клатят и през няколко месеца запразняват за ремонт. ВИЖ: ТУК

По същия начин е правена и „Тракия“. Излива се асфалт трето качество, слага се двойно по-малко покритие от стандартните изисквания, а след няколко месеца лентата става на дупки. Причини винаги има – слънцето, дъжда, снега, че даже и вятърът.

Истината обаче е съвсем друга и е обществена тайна. България получи едни европари за магистралите и ги усвои. Само че Крадецът на джанки и гербаджийската му кохорта усвоиха половината в собствените си джобове и ги изнесоха в собствените си офшорни сметки. Куче влачи, диря няма…

Иначе няма никакво, ама никакво логично обяснение как едно такова голямо пътно съоръжение като „Тракия“ се амортизира само две години след построяването му. И сега заприлича на лунен пейзаж.

Че другарите от ГЕРБ крадат, всеки го знае. Ама крадете умерено бе, крадете прилично, а не със самосвали!

Сега откраднахте не само пари. Откраднахте стотици животи, които свършиха и ще свършват там, на пътя…

Господа герберасти, с асфалтовите си кражби оставихте вдовици, оставихте сираци, оставихте сума ти инвалиди, срещу които сега лаете, че взимали пари от ТЕЛК и ощетявали драгоценния Ви, опоскан пак от самите вас бюджет.

Заврете си го този бюджет в…сещате се коя дупка, господа герберасти!

Вие ще останете в историята, като палачите, които построиха магистралите на смъртта!

Ако изобщо останете и народната памет не ви изтрие като най-позорната партия, докарала най-позорното време, в което народът ни някога е живял.

И умирал! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!