Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Внимание, готвят нов колосален грабеж! Посягат отново на частните пенсионнни фондове – целта този път са спестените над 10 млрд. лв. на 4 милиона българи!

Колосален грабеж ни подготвя управляващата коалиция ГЕРБ-Обединени патриоти. Стойноста на грабежа ще надхвърли многократно парите,които трябваше да платим за пладнешкия обир, свързан с КТБ. Този път целта е над 10 милиарда лева.

Пари на гражданите, вложени в частните пенсионни фондове. Пари, които са сто процента частна собственост на близо четири милиона български граждани. Всичко това предстои да се осъществи чрез внесения от правителството законопроект за изменение и допълнение на Кодекса за социално осигуряване.

Законопроектът е внесен на емблематичната за българите дата 18 юли. Цинизмът е пълен – докато българите честваха 180 години от рождението на Апостола на свободата – Васил Левски, политическата мафия вкара в ход ограбването на народа, както се казва по закон. У нас мафията винаги ни краде по закон.

Цинизмът този път е неизмерим, защото се посяга върху парите на хората, спестявани за техните старини.

Подобен опит ГЕРБ направи още в 43-тото Народно събрание, но тогава депутати в лицето на Димитър Байрактаров такива от Реформаторски блок успяха да спрат планирания грабеж. Днес нито един от изброените по-горе не е депутат и на практика няма кой да защити интереса на българските граждани.

Послушните депутати ще натиснат покорно копченцето за гласуване и по този начин ще узаконят грабежа на народа. Странно мълчание демонстрира опозицията в лицето на БСП.

Припомняме,че КОрнелия Нинова беше председател на нарочно създадена Комисия за проверка на частните пенсионни фондове и тя най-добре знае, че парите в тези фондове са най-добре управляваните пари, които носят сериозна доходност на българските граждани. Със сигурност предстои да се прочуем с грабежа на 21 век, организиран от политическата мафия в България!

http://www.bnews.bg/article/227915-zapochna_se_upravlyavashtite_podgotvyat_kolosalen_grabezh 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!