Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мрежата ври и кипи! Кирил Стаменов: Къде сте, антибългарските организации? Ние ще защитим България на всякаква цена!

Гопода български офицери, сержанти и войници, служили в БА и клели се да защитавате Родината, целували българското знаме, къде сте?

Кирил Стаменов попита на стената си КЪДЕ СТЕ, АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ?
Вижте целият текст без редакторска намеса :
Ехооо, БХК, къде сте бе?
ДРОМ, ЕВРОРОМА …, НПО-тата защитаващите циганите убийци, търтей, грабители, джебчии и джебчийки, телефонни измамници живеещи в охолство, циганките по магистралите дето изкарват повече от президента, крадците на нивите, домовете на българите, нападателите и изначилвачите на млади български девойки и възрастни жени, убийци на учителките си, на българските деца, тези които живеят на гърба на българските трудещи се и данъкоплатци, тези които се возят без пари в градския транспорт, крадат ж.п. лини, мостове, кабели, крадат ток, секат българските гори?
Къде сте, защо мълчите за циганските издевателства, защо чакате като платените медии да се взривят социалните мрежи и тогава да излезете (ако не ви срам) с изявление за смъртта на български младеж убит съвсем умишлено от циганин? Къде сте български полицаи които ги пазите от справедливия български гняв, магистрати, прокурори, къде сте политиците, патриотите, интелекцуалците?

Ще се изкажете ли компетентно по въпроса?
Ще изкажете съболезнования за този случаен битов инцидент, за смъртта на младежа, магистратите ще му изпраскат ли на циганина убиец една пробация, политиците и другите политически анализатори ще ни призоват ли към етническа толерантност и да не създаваме, ние българите излишно етническо напрежение, че щяло да стане страшно …
Никакви ви няма!
А нас от това страшно, което може да стане хич, ама хич не ни е страх …
Ясно ли ви е?
Ние ще защитим България и българите от циганските набези и посегателства на всяка цена, каквото и да ни струва, дори ектическа война вече!
Тук е България на българите, не България на циганите!
Покажете се, де … Я да ви видим и чуем, предатели гнусни!

https://www.facebook.com/kiril.stamenov.18/posts/1770506429655979...

Гопода български офицери, сержанти и войници, служили в БА и клели се да защитавате Родината, целували българското знаме, къде сте?


Спите ли?
Родината е в опасност!
Опасност от едни развилнели се в последно време безделници, крадци и убийци цигани, дето правят каквото си искат ...
Къде сте българи, юнаци?
Къде сте български младежи или искате и вас да убиват без причина?
Време е вече да се даде урок на тези търтеи на обществото, които ние храним и отглеждаме, а те убиват децата ни!
Време е!
Няма за кога да се чака, скоро ще бъде късно ...
Не ги ли сложим на място, да ги изгоним по катуните им, да ги пратим да правят това, което могат, да калайдисват, плетат кошници, да копат лъжици, губим България!
Загубим ли България, губим всичко ... (Н.Хайтов).

https://www.facebook.com/kiril.stamenov.18/posts/1770732796300009

...

Преди малко един от групата ми с приятели, някакъв правозащитник на мутренско-циганските закони ме обвини, че призовавам българите към етническа война?!
Имало закони?
Къде са тези закони, бе, зализано адвокатче, защитаващо престъпниците цигани и престъпниците от управляващата ни банда? 
Има Конституция, в конституционната все още държава България, която ми дава право на самозащита ...
Нещо много закони и промени в основния закон на България Конституцията си добавихте в защита на безнаказаните грабежи от официалните управляващи ни бандюги и безнаказано вилнеещи цигани?
Вече лично аз, където видя циганин ще му искам цигара или пари и ако не ми даде ще го спукам от бой, бой докато гушне китката и ще мине като битов инцидент и неумишлено убийство по непредпазливост ... 
Закони!
Законът е един, ако искаме да си спасим държавата - бой до дупка на циганската паплач, която изхранваме и управляващите ни бандити, които ни заробват със заеми, крадат най-безогледно от нас, продават Родината ни, сега ще продават и българската земя със закон, гласуван от тях, тези, които узурпираха държавата ни с циганските гласове!
Време е да си върнем държавата, българи!
България е на българите!

https://www.facebook.com/kiril.stamenov.18/posts/1770723822967573

Кирил Стаменов, Фейсбук

http://onovini.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!