Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Внимание: ЕС ГОТВИ ГЕНОЦИД ЗА БЪЛГАРИЯ Наесен! Вижте какво ще се случи на 21 септември…

Споразумението за свободна търговия между Европейския съюз и Канада – СЕТА, влиза в сила от 21 септември тази година!

Новината бе съобщена само по БНТ и то в ултракъс репортаж, умишлено смотан между останалите новини.

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер и премиерът на Канада Джъстин Трюдо са се срещнали на четири очи и са постигнали съгласие от септември да започне вносът на канадски (разбирай американски-б.р.) стоки в Евросъюза. В началото разпространението на ГМО-боклуците ще бъде ограничено и ще се прилага в няколко държави. А разпоредбите на договора ще влязат в сила изцяло, след като всички парламенти на държавите членки на ЕС ги гласуват и одобрят.

Излишно е да уточняваме, че една от първите „няколко държави“, която ще участва в експеримента, или на така нареченото ограничено разпространение на „канадски“ стоки, ще е България. Юнкер вече е взел решението вместо нас, а родното ни правителство е изкозирувало, пък Борисов може и да е целунал Меркел от благодарност.

Тази новина, разбира се, няма да я прочетете никъде. А ако в даден момент все пак се наложи да се сведе до знанието на народа, тя ще бъде добре редактирана, напудрена и парфюмирана. За да внуши, че ние, българите, сме извадили огромния късмет да сме сред първите избрани да опитат прословутите канадски стоки и вкуса на ГМО-то. За което даже трябва да викаме ура!

Въпреки че опозицията, в лицето на БСП, беше против, ГЕРБ и пионките му гласуваха и приеха СЕТА още преди месеци. Какво им пука на прескъпите ни депутати? Те не тичат с колички из хипермаркетите да дебнат промоциите, а канадска ГМО-кайма за направа на прословутите им кюфтета, няма да влезе в парламента.

Родният политически елит се храни само в подбрани ресторанти, купува храна от избрани био и еко магазини на цени, които биха довели половината пенсионери до инфаркт. Няма защо да ги мислим избраниците ни. Те имат бомбастични заплати, участват в по четири комисии, фирмите им се управляват от подставени лица и отвсякъде в джобовете им капе. Да не кажем, че направо си тече! Пък комисионните и парите под масата, които прибират въобще да не ги споменаваме – те са непреброими.

Със сигурност комисионна са взели и депутатите, гласували правилно за вкарването на тези отровни боклуци в България.

В ЕС ГМО-храните са забранени. В САЩ и Канада не са. Тогава кой ще контролира какво внасяме и какво ще ни продават американо-канадците?

И защо България е една от първите избрани страни, която да експериментира договора и да се нагълта с боклуци? Защо не Франция, Белгия или Германия например?

Защо, господа управляващи?

И защо пазите новината в тайна?

ЕС ни сложи във втората писта, тази на бавноразвиващите се страни. В нея е и Унгария. Но допускате ли, че Орбан ще се съгласи да вземе поминъка от ръцете на народа си, като му внесе домати и чушки от Канада? Или гордите поляци ще го сторят?

Не, ролята на опитни зайчета ще изиграем ние и румънците – безгласните колониални поданици, които винаги се съгласяват с всичко.

А родното производство? А селското ни стопанство, което едва крета? А хранителната промишленост, която все още създава работни места?

На кого му пука, че в бюрата по труда ще се наредят още тълпи безработни! Да вървят в Слънчев бряг и да перат гащите на туристите! Или на запад – пак да правят същото…

На кого му пука, че икономиката ни виси на косъм, който всеки момент ще се скъса?

Или че полетата със зеленчуци, слънчоглед и масивите с овошки все повече опустяват и буренясват?

Току виж ни отпуснали пари да ги асфалтираме и окончателно да се отървем от земята си.

Дръж се, народе!

А от 21 септември – юруш на боклуците по магазините!

Само се питаме боклуците в правителството и парламента кога ще изметем.

Септември е месец за въстания.

Ще съберем ли сили и смелост да направим още едно?

Развръзката тепърва предстои… Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!