Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валери Симеонов: Ако Борисов даде Бузлуджа на Корнелия, аз искам Шипка!

Категорично съм против паметникът да се дава безвъзмездно на БСП, отсече той .Аз ще гласувам против, надявам се колегата Каракачанов да ме подкрепи, това противоречи на закона, на всички европейски директиви, заяви още вицепремиерът

Категорично съм против паметникът на Бузлуджа да се даде безвъзмездно на БСП! Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът и съпредседател на Обедидени патриоти Валери Симеонов.

Той съобщи още, че всички министри са подписали документ, че са съгласни паметникът на Бузлуджа да бъде даден безвъзмездно за 10 години на БСП.

"Категорично съм против, надявам се, че и моят колега Красимир Каракачанов ще се съгласи с мен. Откъде накъде? Ако премиерът Борисов даде на Корнелия Нинова Бузлуджа, ние пък ще поискаме да ни дадат Шипка!", отсече Симеонов.

"Това противоречи на закона, на всички европейски директиви", заяви още вицепремиерът.

Вицепремиерът Валери Симеонов отново нападна Български морски флот.

„Изтичаше срок на обжалване, за да отиде жалбата до ВКС. Това е причината да започна да говоря за Български морски флот на братя Домусчиеви. Още при приватизацията те са спечелили търга в битка с водещи компании, които имат десетки милиарди оборот годишен. Направих справка за развитието на другите фирми, участвали в конкурса. При тях криза няма, развиват се, отчитат печалби. И какво излиза. Само братя Домусчиеви били в криза. Как така кризата е само в БМФ?

http://epicenter.bg/article/Valeri-Simeonov--Ako-Borisov-dade-Buzludzha-na-Korneliya--az-iskam-Shipka--/131862/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!