Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петър Волгин: Ще горят къщи, ще горят имения

Комунистите са хората на Запада

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Този капитализъм, който съществува от 30-40 години, е на смъртното си ложе. Той си отива. Въпросът е дали ще си отиде сравнително мирно или с насилствени действия. Недейте да плачете за крана, а се радвайте, че жертва е кранът, а не е нещо друго.

Вече няма да горят кранове, ще горят къщи, ще горят имения, ще гори собственост на олигарси, на политици, на министър-председатели, на министри, ако този капитализъм, който вие харесвате, продължи по същия начин.

Това заяви в "Здравей, България" на Нова тв Петър Волгин, журналист от БНР, на когото държавата плаща заплатата.

Той обяви палежа на крана пред НДК, който нарече легитимен акт, за протест срещу ограбването на нацията и нечестната приватизация.

Тази приватизация не е легитимна в очите на болшинството българи, смята Волгин. Тук е прав.

Пропусна да обясни само, че всичко това, което изреди, беше дело на една партия, която се бори с капитализЪма на думи, а на практика го построи за елита си. Пропусна да каже, че олигарсите са нейните скъпи деца, а той работи за нейната "лява" политика. 

Наглостта на говорителя на този вид капитализъм ескалира всеки ден. Той ежечасно бълва щуротии, докато ние плащаме заплатата му с данъците си.

 Нямам нито съжаления, нито притеснения за статуса си във Фейсбук. Запалването на крана беше съпротива срещу целия български преход. Българското общество трябва да реши дали иска да бъде управлявано от група психо-десни талибани, дали ще живее по законите на либералния шериат, заяви той.   Право да имат позиция имат само десни и крайно десни хора, обясни Волгин.

Г-н Волгин си стои зад думите и трябва да носи отговорност за тях. Намирам за странно, меко казано, че човек, който работи в обществена медия, от името и за сметка на държавата, нарича посегателството върху частна собственост легитимен акт.  Това не е никаква съпротива. Това е посегателство върху частна собственост, която е свещена. Актът не е легитимен, а противозаконен. Съдът потвърди, че този опасен паметник е незаконен.    Това пък заяви Георги Харизанов от Института за дясна политика, който беше прекалено любезен с Волгин.

Бузлужджа се разпада. Това е едно поредно грозилище. Очевидно е, че хората, които милеят за него, нямат да се грижат, заяви Георги Харизанов.

http://www.faktor.bg/bg/articles/petar-volgin-shte-goryat-kashti-shte-goryat-imeniya 

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!