Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Наши момчета твърдят, че са открили свещения подход към интеграция на малцинствата. Звучи така...

Имам четирима приятели, които живеят в типично българско село. Здрави момчета с много здрава психика. В селото живеят много цигани, но нашите момчета твърдят, че са открили свещения подход към интеграция на малцинствата. Звучи така:

"Слушай, брат как се работи с циганите. Те са много готини и бързо чуват духовата музика, но трябва да им свириш първо на ухо. Тук при нас циганите не правят никакви глупости, защото ние им свирим ден и нощ химна. А решението с техните глупости е просто. Преди доста години видяхме кой е най-якия и нагъл циганин. Обрахме още няколко покрай него и ги заключихме в мазето. После клахме прасе, ядохме и пихме една седмица, даже и нашите жени с децата избягаха като ни видяха колко сме хубави. И никой от техните цигани не посмя да дойде до къщата да ги търси. Нито полиция викаха, защото знаеха, че ги възпитаваме. В мазето тъмнина, глад и въшки. Отгоре ядене и пиене. И като мина седмицата се напихме като казаци и ги вадихме един по един за интеграция.

А те кротки, любезни и възпитани. Гледат в земята и не мърдат, защото погледите ни бяха напълно приятелски. След това ни благодариха, че нито са бити, нито са държани насила. Сами са се интегрирали, защото са разбрали ценностите. До днес си живеем спокойно и всеки си гледа в паницата. Ако някой има нужда от помощ да интегрираме други наши братя, да свирка. Само да приготви едно прасе, бъчва с вино и една изоставена къща с дълбоко мазе."
Нямам коментар по темата.

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!