Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Циганизация!

Тази сутрин или всички са се уплашили, че в Неделя ще падне поредното правителство на Герб, или от жегата всички са полудяли.

Чух един циганин в телевизионен ефир да вика, ми те децата спортистите започнали?!

Циганетата спокойно си се пекли на брега, четяли книжки играели на думи и тъкмо искали да си извадят учебниците по математика и събирали камъчета за да си направят сметало и покрай тях засвистяли греблата на гребците. Ей така за развлечение, да избият агресията и да потренират върху циганските глави.

После слушам един друг вика, а такова нещо като полицейско насилие снощи не е имало, те полицаите не бият протестиращи и после вика, заповедтта е да не допуснем българите в махалата да не станат ексцесии. Като знам агитката на Локо Пловдив какви любезни момчетата са когато става въпрос за цигани си мисля изобщо няма полицейска агресия срещу тях.

После разсъждавайки в този ред на мисли, се сетих за онзи бастион на политическото статуквото циганската махала в която партиите печелят с по 30 лева за глас и си викам, как няма да ги пазят, ако ядат бой сега циганите, после кой ще гласува за техните братя политиците. Братя по съдба и едните и другите масово не дават на обществото, но ако има далавера и да се открадне нещо, първи се нареждат в схемата.

И не си мислете, че в Асеновград има схеми, там такова нещо няма. Няма и 5000 придошли цигани от незнайно къде. В махалата няма незаконни постройки, всички си плащат тока и водата. Всички ходят на работа, там кражбите са нулеви, а в Европа хич няма цигани от тази махала, които да се занимават с просия, проституция и едни други неща.

В махала да нямаш висше образование е равносилно на необразован простак, а ако случайно отидеш да си направиш празника директно на улицата с три дена маанета и музика, която да огласи половината град ти не си някакъв който не спазва закона – ти си просто ненаказан циганин пазен от корумпираната власт.

Атанас Калев, Национален Протес срещу безобразията в България

http://bultimes.bg/tsiganizatsiya/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!