Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сензационен ОБРАТ! Румен Радев ИЗГОНИ Цветанов от ВЛАСТТА! Кой е КУКЛОВОДЪТ на атаките срещу президента? Вижте подробности от МРЪСНАТА война срещу държавния глава!

Екипът на Skandalno.net отдавна осведомява българската общественост, че задкулисието води яростна борба срещу президента още от момента на неговото избиране.

Skandalno.net ясно заявява, че когато Румен Радев ИЗГОНИ Цветанов и послушниците му от срещата в Свищов по повод 140 годишнината от Освобождението на града от турско робство, той наистина се прояви като БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ.

Защото НАРОДЪТ, вече няколко пъти, категорично показа, че не иска в управлението на държавата нито Цветанов, нито Борисов, нито тяхната бутикова партия ГЕРБ, която е на власт единствено с помощта на американското посолство.

И още нещо. С този си акт Румен Радев показа, че няма да търпи игричките на Задкулисието в България. И че властта на тандема Борисов – Цветанов не е безкрайна. И идва времето, когато ще се разделят с нея. Завинаги.

Припомняме, че миналата неделя на извънредна пресконференция, зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че иска формиране на парламентарна комисия за разследване на обстоятелствата около придобиването на нов боен самолет.

В ГЕРБ имали съмнения, твърди сивият кардинал, че президентът е оказал натиск върху служебното правителство за купуване на шведския изтребител „Грипен“.

Нека отбележим най-напред, че според Конституцията Парламентът няма абсолютно никакво право да прави анкетна комисия и да разследва президента. Това може да се направи само ако е налице държавна измяна.

С други думи като връх на всички досегашни атаки, Цветанов и криещият се зад него Борисов обвиниха директно президента, който е във властта само от няколко месеца…в корупция. На всичко отгоре призовават техните послушници да осъдят президента.

И реакцията на Румен Радев не закъсня. С голяма доза ирония и сарказъм държавният глава изрече: „Доживяхме Цветанов да обвинява държавата Швеция в корупция. Защото за корупцията трябват две страни, поясни думите си президентът.“

Ние също препоръчваме на Цветанов да поогледа най-напред собствените си афери и далавери, както и аферите на неговия патрон Борисов, за които нашият сайт е писал много пъти, и чак тогава да хвърля абсолютно необосновани обвинения срещу върха на държавната власт.

Двамата бащици на ГЕРБ не са на пет години. И много добре знаят как се предявяват обвинения. Знаят каква е процедурата. Особено срещу държавния глава.

Вместо да спазят процедурата обаче, двамата „висши“ гербери, играейки на „лошото ченге“/Цветанов/ и „доброто ченге“ /Борисов/, както се изрази самият Румен Радев, го замерят с напълно безпочвени обвинения. Търсейки единствено медийно омаскаряване на президента.

Защото дори да погледнем не от властова, а от професионална гледна точка, пак излиза, че най-голямо право да се произнася за съдбата на самолетите и другото въоръжение, с което ще се модернизира българската армия, има президентът Радев.

Първо, защото е военен. Второ, защото е един от най-добрите пилоти в България.

И трето, защото не може физкултурник и пожарникар, които не са и помирисвали военна наука, да казват от какво въоръжение има нужда нашата армия. И да налагат своите абсолютно некомпетентни мнения на експертите.

В този контекст на разсъждения, веднага става ясно КОЙ стои зад безпрецедентните атаки срещу президента. Това са Борисов, неговият пудел Цветанов и криещото се зад тях разузнавателно управление на Щатите. По простата причина, че високият рейтинг на Радев притеснява много гуруто на ГЕРБ, който се готви да става президент след приключване на премиерския мандат. И да вземе Цветанов със себе си в най-висшата държавна институция.

Представяте ли си какъв тандем ще бъдат двамцата в президентството? Сигурно ще окепазят родината ни много повече от техния послушник Плевнелиев!

Но Румен Радев им обърка сметките. Затова го атакуват непрекъснато. С повод и без повод.

Но идва Видов ден. И тогава двамата влъхви ще разберат, че сметките им са едно, а реалността е съвсем друго нещо.

Автор Иво Македонски Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!