Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Йорданов изригна: Само идиот може да твърди, че с Русия щеше да ни бъде по-добре

При комунизма България не бе член на Европейския съюз. И фалира. Тотално фалира. Опитаха се комунистите, вече при демокрацията, отново да я карат без Европейски съюз – фалирахме два пъти: при Луканов и при Виденов.

Накрая влязохме в Европейския съюз и няма фалит.

Напротив. Милиарди евро, като бежанци същи, нахлуха в България. Изпратиха ги данъкоплатците на останалите европейски държави. Така разделиха залъка си с нас. Ние си повярвахме, че ни се полага. Защото сме много „убави“. И устата ни зейна за още, че и Брюксел взехме да плюем. Акъл да даваме за „скоростите“ на Съюза. Цялата Мара втасала от „скорости“ започнала да разбира. Имало било в Брюксел „чиновници“ ? Ами нали, ако ги нямаше тия чиновници, нашите далавераджии щяха да крадат 100%. Сега, няма как, искат или не, се съобразяват с чиновниците в Брюксел и крадат 10-40%. И все нещо наистина остава за България.

Затова и промяната у нас е видима. Днешна България е в пъти, в много пъти по-оправена, по-добра и по авторитетна държава от оная, слугинската, червена България. Да не бъдем черногледи. Безсмислено е да се спори дали животът ни щеше да бъде по-добър, ако не бяхме влезли в ЕС и НАТО, а се бяхме събрали с Русия, Беларус, Казахстан и Киргизстан в техния Евразийски съюз. Или като македонците и сърбите – да висим в безтегловно положение: нито европейци с европейците, нито русоазиатци с русоазиатците.

Само идиот може да твърди, че с Русия щеше да ни бъде по-добре. Затова е необходима поне малко скромност. Гражданите на ЕС ни приеха и вече 11 години отделят от залъка си за нас.Близо 2 милиона нашенци в натовски и европейски държави си изкарват прехраната.Да не говорим, че най-напред като българи там се представиха нашите мургави братя „ромите“ та да покажат как се проси и краде.Приеха ни натовците и европейците след като десетилетия наред сме ги хулили като „врагове“, тъпите наши комунисти плашеха и децата и бабичките с „американските империалисти“.

Затова и на нашето безмислено дрънкане и мрънкане му викат нахалство. И как да не е такова? Нима първо не трябва да се отучим да крадем и лъжем собствената си държава и тогава да се перчим, и да даваме акъл за оправия на другите държави. Нещо умно в българския парламент да кажат родните депутати, а сетне да редят „пасианси“ за Европейския съюз. С нищо не сме доказали досега, че ние, българите, сме по-честни към своята държава, отколкото са към своите държави западноевропейците, американците и канадците, например. Те и затова техните държави са по-успели от нас. Явно в тях по-малко се лъже и краде, защото за народа повече остава. Затова и ще го кажа директно това, което мисля: ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НЯМА НУЖДА ДА МУ ДАВАТ АКЪЛ ТАРИКАТИ И МОЩЕНИЦИ, КОИТО ЛЪЖАТ И КРАДАТ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!

Александър Йорданов, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!