Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужас! Заплашиха Бойко Борисов с убийство!

Знаехме си! Даже го очаквахме с трепет кога ще се излее като супер зашеметяваща новина! Даже бяхме готови да се обзаложим!

След вчерашното хаотично и нищо не казващо интервю на премиера за Тайпи /Ердоган/, за Анджи /Меркел/ и дежурните изтъркани като стари чехли теми на Борисов и последвалото разкритие за тайните му банкови сметки в чужбина, беше въпрос на часове придворните медии да замажат нещата и да направят отчаян опит да го героизират и да му върнат част от блясъка пред електората.

И наистина! О, небеса!

Вместо да се появи някъде аргументирана статия, че подобен скандал няма и подобни сметки с милиони в чуждите банки не съществуват, внезапно излезе „новината“, че Винету бил заплашен с…убийство!.

Колегите или много са бързали, или жегите са размекнали фантазията им.

Вместо да изкарат дежурния Сретен Йосич, или поне някой развилнял се роден престъпник от хилядите неосъдени, внезапно заплахата се оказа в… сайт. И то не в някаква авторска статия, а в коментарите под статия в „Дневник“. Там под материала -„НСО: „Качваш се в наш Мерцедес и си пътник“, където се прави анализ на състоянието на колите на властта, читателите се развихрили и си спретнали дискусия. Съвсем нормално за която и да било статия и за свободата на словото, която се изразява във възможността да коментираш.

Коментираш, ама те следят. Под лупа. И службите и придворните медии.

И внезапно днес с тлъсти букви се появява новина, че „Дневник“ си отглежда терористи /читатели/, а те от своя страна заплашват Премиера – Слънце, че ще го хм..очистят.

Под статията се вихри спор, аварията с колата на Лозан Панов опит за убийство ли е била, или техническа неизправност. И всеки казва мнението си. Мненията са поляризирани, едни защитават съдията, други обратно, трети се гаврят с НСО, а четвърти заявяват какво си мислят за управляващите.

Един от спорещите така е запалил джапанките, че пише: „Аз се сещам за 27 причини лично да очистя Бойко Борисов и цялата му клика и не ми пука да го кажа публично. И ако до края на август този клоун не се е изнесъл със свитата си, ще се жертвам за България и даже за собственото си удоволствие.“

Това е заплахата за убийство!

От анонимен ник Алиен Ариан, който се е разгорещил и спори за тоталитарната демокрация, наложена у нас и вечните увъртания на Бащицата.

Заплаха, която накара друг сайт, дълбоко свързан и финансиран от ГЕРБ да наддаде вой до небето. И да обяви, че клетият ни премиер е на прицел. И му остават броени месеци.

Ужас!

На всичкото отгоре админите на сайта са спали снощи и не са премахнали заплашителния коментар, а двама души го били харесали!

Кошмар!

В никакъв случай ние от Skandalno.net не одобряваме подобни коментари. Само че агресията е навсякъде, войнствените изказвания също – под всяка статия, във всеки сайт. Има хора, които използват анонимността, за да покажат мускули и зъби, а в обикновения живот са пълни мижитурки и неудачници.

Самите ние, като журналисти, получаваме всеки ден заплахи и обиди, на които просто не обръщаме внимание. Наричат ни как ли не, заканват се на нас, на майките ни и на родата до девето коляно.

Колкото и странно да звучи, разбираме ги клетите анонимници. Политиците ги научиха за 28 години да говорят с езика на омразата, а не на съзиданието. Промиха им съзнанието. Защото да управляваш мразещи и озлобени, потънали в „смелото“ си виртуално второ аз смачкани хорица, е много лесно и удобно.

Но да извадиш един пост от хилядите, заливащи интернет, и да обявиш, че някой заплашва премиера с убийство, е меко казано, несериозно.

Ама нали вниманието от скритите сметки трябва да се отклони…

И да платим от джоба си още няколко коли от НСО да се чувства по-защитен.

От какво?

От народната „любов“ ли?

Нея никакво НСО не може да я спре!

Автор Станислава Славова Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!