Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Димитър Манолов: Внасяме работници, защото нашите избягаха! Ако им плащаха добре, щяха да са тук!

Структурата на икономиката ни е неподходяща, за да имаме високи доходи

Минималната работна заплата трябва да има такъв размер, че да осигурява минималната пенсия, смята президентът на КТ "Подкрепа"

С това ниво на доходите в България не можем да говорим за високи пенсии. Еврозоната илюзия, която не се откася за нас. Трябва да се работи с доходи, а те чисто административно трудно ще се вдигнат. Това заяви в предаването "Офанзива” по „Канал 3“ президентът на КТ "Подкрепа” Димитър Манолов.

По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небето. Минималната работна заплата трябва да има такъв размер, че да осигурява минималната пенсия. В България с тези ниски данъци , не можем да получим резултат. Доходите ни са ниски защото имаме идиотски методи и икономика. Структурата й е неподходящата, за да имаме високи доходи, каза още той.

Според него внасяме работници, защото нашите са отишли да работят навън. "Ако им плащахме добре, нямаше да ни се налага да внасяме отвън”, категоричен беше той.

http://epicenter.bg/article/Dimitar-Manolov--Vnasyame-rabotnitsi--zashtoto-nashite-izbyagaha--Ako-im-plashtaha-dobre--shtyaha-da-sa-tuk-/130733/2/0

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!