Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СУПЕР СКАНДАЛ! Депутат предаде Борисов на американските служби! Извади всичките му тайни банкови сметки!

Декларираните в сметната палата 26 хиляди лева спестявания на Бойко Борисов се оказаха джобните му пари!
Депутат от ДПС е предал пълен списък с банковите сметки в чужбина на родни политици и управляващи на американските тайни служби, разтръби сайтът Фрогнюз. ВИЖ ТУК.
Информацията е предадена от колега колега на депутата от друга парламентарна група, който бил чест гост на посолството на САЩ в София. Най-вероятно се отнася за човек на реформаторите, влязъл сега с листата на ГЕРБ.

Един от най-големите „спестовници“ в тайните сметки в офшорки бил премиерът Бойко Борисов, твърдят дипломатически източници пред Фрог. В списъка фигурират няколко министри, политици, банкери и видни родни бизнесмени.

В началото американците не повярвали на скандалната информация, но ДПС-депутатът им дал и част от доказателствата. Останалата обещал да предостави, ако бъдат отблокирани негови запорирани големи суми в Дубай, Ливан и Лихтенщайн. Парите били под запор заради съмнения, че милионите са придобити чрез контрабанда, незаконни сделки с оръжие и пране на пари.Данните били проверени и се оказало, че „пропелият” политик не лъже. Той обещал и още информация за сериозни корупционни схеми за стотици милиони лева, извършени от Борисов и хората му през последните години. Депутатът потърсил връзка с посолството на САЩ преди месец, твърдят от сайта.

Той избрал и посредник, за да не го проследят лично и да го ликвидират. Според източниците на сайта, той обещал да разкрие имена на корумпирани и зависими висши магистрати, както и данни за участието на политици и шефове на различни институции в ликвидирането на КТБ.

В отговор САЩ е изсипала близо 1 милион долара в новопръкналото се НПО „Антикорупционен фонд“. Както Скандално нет вече писа / Виж ТУК/, парите са преназначени за финансирането на нови протестни действия и свалянето на Борисов от власт.

Една от причините е, че той е злоупотребил с американски пари, предназначени за прокарването на интересите на САЩ в България и ЕС. Овен това не е спазил обещанията си да толерира хората от „Америка за България“ и е завзел цялата власт само за себе си.

Очаква се списъкът със скандалните сметки и имената на политиците да бъде публикуван съвсем скоро, а в страната да настъпи политическа криза, твърдят от няколко реформаторски сайта.

http://skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!