Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкритие: МОЩНО СУПЕРОРЪЖИЕ Пази РУСИЯ! – ще ликвидира евентуалните противници със собствените им оръжия...

Видео: Ще-не-ще, Тръмп играе танца на войната с чаршафите - танца на мира е само на думи?

Рокфелер: Мир между САЩ и Русия никога няма да има. Третата световна война е неизбежна


Вицепремиерът на Руската федерация Дмитрий Рогозин съобщи, че до края на 2017 г. територията на Руската федерация ще бъде напълно покрита от нов свръхмощен мощен противоракетен купол.

Той ще ликвидира ефективно и на 100% всички ракети с ядрени и конвенционални бойни глави. Новото е, че този страховит противоракетен купол ще бъде многофункционален. А с една от функциите му ще може не само да унищожава, но и да пренасочва към други цели всички ракети, които евентуален противник ще изстреля към Русия. Така РФ ще ликвидира евентуалните противници със собствените им оръжия.

Междуведомствената група по създаване на въздушно-космическа отбрана на Русия с председател Дмитрий Рогозин заяви, че е предложила на руското държавно ръководство рационален вариант на противоракетна защита. Този вариант включва както наземен, така и космически модул и по този начин територията на цяла Русия става практически неуязвима.

Вицепремиерът Рогозин отбелязва, че когато през декември 2017 г. бъде завършено разгръщането на Единната космическа система за защита, Русия ще се окаже под мощен противоракетен купол. Този купол, според Рогозин, няма да може да бъде преодолян от познатите досега конвенционални и ядрени средства на САЩ. Ето защо идеята на Пентагона за първи, мълниеносен ракетен ядрен удар по територията на Руската федерация, става напълно безсмислена.

Наземните комплекси на Единната космическа система на Русия се състоят от най-новите средства за радиоелектронна борба, от съвременни радиолокационни станции и всичко това съчетано с ултрамодерните зенитно-ракетни комплекси С-400 и С-500.

Пресцентърът на руския отбранително-промишлен комплекс съобщава, че ще бъдат използвани и радиолокационни станции от най-ново поколение „Воронеж-ДМ“, които са способни гарантирано да откриват междуконтинентални, балистически и хиперзвукови ракети на разстояние до 6 000 километра.

След като целите бъдат засечени, системата радиолокационни станции предава координатите на мощните противоракетни комплекси от рода на С-500 и по-нови поколения. По такъв начин може да се счита, че ракетите или роякът от ракети са вече практически унищожени.

Ако все пак някакъв брой ракети успеят да се промъкнат през иглените уши на противоракетните комплекси, то на разстояние от 3 хиляди километра ще ги очакват средствата за радиоелектронна борба, които или ще ги обезвредят, или ще ги насочат обратно към територията, от която са излетели.

Единната космическа система, тоест противоракетният купол, се намира в непрекъснато взаимодействие със Системата за ранно предупреждаване в случай на ракетно нападение. Това дава възможност на операторите на Единната космическа система да „виждат“ в реално време всички цели, които се намират в района на отговорност на дадената част от противоракетната система.

Космическият модул на руския противоракетен купол се базира на разгърнатата вече мрежа от военни и граждански спътници, както и на най-новите самоуправляващи се спътникови системи. Те носят на борда си както конвенционални, така и ядрени оръжия. Тяхното основно преимущество е, че във всеки един момент могат с голяма точност да поразят фрагмент от територията на противника с ядрено или конвенционално оръжие, без при това да са заплашени от някакъв ответен удар.

Друго голямо тяхно преимущество е, че са в състояние напълно да унищожат всички военни и граждански спътници на противника като по този начин го оставят без навигационни и комуникационни системи. Автоматизираните системи за изстрелване на ракети от всякакъв вид също ще бъдат извадени от строя. Тоест, космическият модул на противоракетния купол може да парализира напълно всякакъв вид въоръжения на противника.

Казано накратко, мечтите на САЩ за еднолично световно господство се изпаряват яко дим. И завинаги. И така ще бъде, докато съществува Русия.

Автор Иво Македонски Skandalno.net 

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистите са хората на Запада

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!