Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Еврокомисията започна разследване срещу Унгария, Полша и Чехия за отказа им да приемат бежанци

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Европейската комисия започна процедури по предотвратяването на неспазване на закона, което може да доведе до санкции срещу Унгария, Полша и Чехия, за отказа на страните да приемат бежанци съгласно квотите на ЕС.
На сила хубост не става, ЕС не може да се справи с бежанската криза и заплашва страните със санкции, за това, че те проявяват характер и отказват да бъдат шантажирани и притискани.
Сигурността в Европа е под заплаха, мигрантския наплив не стихва, а с него се увеличават хаоса и насилието в различни европейски градове.
Затова ЕС и ЕК започват да прилагат хватки, срещу тези страни членки, които дръзват да се защитят от растящата опасност.

Отказът за прием на бежанци според ЕК е неспазване на закон, а заплахата за налагане на санкции към тези, които отказват е публикувана в заявление на сайта  на Еврокомисията.
» За съжаление, въпреки нееднократните призиви Чехия, Унгария и Полша, нарушават законовите обезателства…без да са предприели дори необходимите действия. В тази връзка, както беше посочено в предишния доклад за преместването и преселването, комисията реши да пусне в ход процедури по предотвратяване на неспазване на закона срещу тези три страни-членки»-, се казва в заявлението на ЕК.

След като Унгария първа се съпротиви на опитити за шантажиране от срана на ЕС, и отказа да приема бежанци по квотите, вдигайки две огради по границите си в името на безопасността на гражданите си, президентът на Полша Витолд Васчиковски заяви, че ЕС финансово шантажира Варшава по въпроса за приема на мигранти.
ЕС среща все по-силно съпротивление и несъгласие с налаганата на сила миграционна политика, а все повече експерти вещаят, че края на обединението е близък, и че именно бежанската криза и неспособността за овладяването й, ще е една от основните причини за разпада на ЕС. Все повече страни членки не виждат сигурност защита и полза от членството си в ЕС, и разговорите за възможно излизане от ЕС стават основна тема за все повече страни.
Според доклад от 2016 година, попаднал в полезрението на немски медии, се посочва, че над 6,6 млн. мигранти предстои да тръгнат към Европа, а още 3, 3 млн бежанци, намиращи се в Турция, ще търсят начин да влизат в европейските държави. Опасна перспектива, която плаши повече от европейски санкции.

https://bgr.news-front.info/2017/06/13/evrokomisiyata-zapochna-razsledvane-sreshhu-ungariya-polsha-i-chehiya-za-otkaza-im-da-priemat-bezhantsi/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!