Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Зрителите на бунт! Край с турските сериали!

Официален край на турските сериали в най-гледаното време слагат големите тв канали

Официален край на турските сериали в най-гледаното време слагат големите тв канали След като Нова тв се отказа от турските сапунки в 20 часа за сметка на „Откраднат живот“, от есента и Би Ти Ви смята да смени комшийските продукции с родни – пише „Уикенд“. Преди това обаче ще им каже последно сбогом с историческата поредица „Великолепният век: Кьосем“ – отбелязва изданието. От Петровден до края на лятото феновете на турските сериали ще гледат като за последно „Кьосем“ с любимката си Берен Саат, която вече знаят от „Забраненият плод“ и „Пепел от рози“. От есента обаче или ще се примирят, че след новините ще се гледа родна поредица, или ще трябва да търсят турски сапунки по тематични канали. Защото Би Ти Ви вече сериозно обмисля да пусне сериала си „Скъпи наследници“, който вече почти цяла година рекламира. В него са ангажирани звезди като Цветана Манева, Койна Русева, Орлин Павлов, Ники Илиев и в момента върви бясно дебнене на конкуренцията в избор на най-подходяща дата за старт. В телевизията треперели, че няма да могат да се преборят за зрители с вече утвърдения „Откраднат живот“ на конкурентната Нова тв. Както изданието вече информира пък на 26 юни започват снимките на четвърти сезон на „Откраднат живот“, който ще бъде пуснат наесен.

След като Нова тв се отказа от турските сапунки в 20 часа за сметка на „Откраднат живот“, от есента и Би Ти Ви смята да смени комшийските продукции с родни – пише „Уикенд“. Преди това обаче ще им каже последно сбогом с историческата поредица „Великолепният век: Кьосем“ – отбелязва изданието.

От Петровден до края на лятото феновете на турските сериали ще гледат като за последно „Кьосем“ с любимката си Берен Саат, която вече знаят от „Забраненият плод“ и „Пепел от рози“. От есента обаче или ще се примирят, че след новините ще се гледа родна поредица, или ще трябва да търсят турски сапунки по тематични канали. Защото Би Ти Ви вече сериозно обмисля да пусне сериала си „Скъпи наследници“, който вече почти цяла година рекламира. В него са ангажирани звезди като Цветана Манева, Койна Русева, Орлин Павлов, Ники Илиев и в момента върви бясно дебнене на конкуренцията в избор на най-подходяща дата за старт. В телевизията треперели, че няма да могат да се преборят за зрители с вече утвърдения „Откраднат живот“ на конкурентната Нова тв.
Както изданието вече информира пък на 26 юни започват снимките на четвърти сезон на „Откраднат живот“, който ще бъде пуснат наесен.

http://bradva.bg/bg/article/article-117753#.WT4QMWh95EZ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!