Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не ставайте роби! Цялата тази измислена война с тероризма не е нищо друго, освен план за глобално заробване на човечеството...

Автор: Мариела Нордел

Цялата тази измислена война с тероризма не е нищо друго, освен план за глобално заробване на човечеството. И в Библията е написано, че тези времена ще дойдат!

Вие смятате ли, че с всичките инструменти и ресурси, които правителствата имат, няколко сополиви орки, хванати от чукарите, ще могат без знанието/съдействието на органите, да си веят байрака и да тероризират няколко милиона население???

Така нареченият "радикален Ислям" си е чиста проба политико-икономически проект и зад него не стоят някакви си прости имами, а хора от службите, тренировъчни центрове, фондове...

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Всичко това се прави само с една цел - унищожаване на Християнството, заробване на хората, превръщането им в затъпели, безмозъчни живуркащи консуматори, които се управляват лесно, както и за увековечаване позициите и силата на транснационалния капитал.

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Деветдесетте години процесът на уедряване и глобализация на капитала приключи. До голяма степен ускорен от шеметното развитие на комуникациите - интернет, компютрите и новите технологии.

Кога започнаха всички тези "терористични войни"? - 2001 - с измисленото събаряне на кулите.

С измисления повод за нападение над Ирак и разрушаване на държавността в арабските страни. Под благовидния предлог за "човешки права".

В същото време саудитците, които са най-големите нарушители на тези права, се радват на почит и уважение от САЩ и съюзници.

Да оставим политиката, да слезнем на битово ниво, какво става - вече няма значение дали сте в Париж, Лондон или Рио - навсякъде едни и същи вериги магазини, едни и същи марки, едни и същи стандарти.... (Едни и същи терористи...)

Ние нямаме повече избор!

Превърнаха ни в консуматори - разбирай крепостни, на корпорациите, които не само, че генерират огромни печалби от нас, но и ни изтребват чрез храни, лекарства, мръсна околна среда, нискокачествени медицински услуги, лошо образование, тотално затъпяване.

Промиват ни мозъците с чалгизирана култура, уеднаквени "ценности", забрава на история, род и Бог. Защото простият човек не мисли и се лесно управлява!

А сега, чрез ежеседмичните поредни "терористични актове", марионетките на корпорациите - политиците, се опитват да ни отнемат дори малкото извоювани през 19 и 20 век права - 8 часов работен ден, правото на труд, на почивка, да имаш и отглеждаш деца, право на избор, на демократично избрано правителство, на здравеопазване, образование, неприкосновеност на имуществото, кореспонденцията, свободно придвижване.

Биг Брадър може да наднича не само в банковите ти сметки, да ти отнеме парите и къщата, но и да се бърка как да възпитаваш децата си, дори да ти ги вземе.... Ако не си му угоден, може да те обяви за невменяем, да те вкара в лудница, дори да те убие! Всичко това е само с една цел - тоталното ни превръщане в роби, собственост на капитала.

Изходът?

Мислете! Не позволявайте да ви манипулират и затъпяват!

Бойкотирайте продуктите на големите корпорации - купувайте от малки производители, от малки магазинчета, използвайте колкото се може повече натурална козметика и медицина.

Учете децата, че не е нужно всяка година да имат последен модел смартфон и лаптоп - щом старият още върши работа, трябва да се използва. Поправяйте си нещата, които се развалят, не ги хвърляйте, защото е по-удобно!

Не взимайте кредити! По-добре пестете и купете това, което ви е необходимо, когато може да си го позволите, иначе ставате инструмент за печалба и самоволно се заробвате. Не се водете по "модни тенденции", "всички правят така".

Не търгувайте на борсата, освен, ако не сте милиардер и сами да можете да оказвате влияние на събитията и пазарите.

Не играйте хазартни игри - търкане на картончета, тото, лотария и прочие.

Не приемайте да ви вербуват в "мултилевъл маркетинг" или пирамидални структури... Така ще им намалите значително печалбите и отслабите мощта на корпорациите.

Вярвайте в Бог, ходете в храма Божий, молете се, възпитавайте децата в истинска Вяра!

Бъдете личен пример за децата си и вашите близки - не се примирявайте дори с най-малката несправедливост, не се отказвайте, не унивайте, но се борете! До последно, дори, когато е безнадеждно. Както сега....

http://www.lentata.com/page_9574.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!