Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Планът на комуниста Сорос лъсна: Да подготви Планетата за 3-та Световна! Европа ще е ПУШЕЧНОТО МЕСО на САЩ във войната с Русия!

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

В Европа има терор и объркани политици, заяви в интервю пред вестник „Стандарт“ професор Димитър Йончев, преподавател в Нов български университет, чиито официален и най-голям спонсор е Джордж Сорос.

Нека кажем на „професора“, който се представя за „експерт“ по сигурността, че терор в Европа има. Но объркани политици няма. По простата причина, че политиката на една държава не се осъществява само от един или двама души. Всяко правителство, особено на големите държави като Германия и Франция, представлява екип от много хора. И ако един – двама се „объркат“, останалите затова са там, за да ги върнат в пътя.

Само че нищо подобно не се случва. И правителствата на западните държави, и техните премиери като зомбирани повтарят мантрата, че „мигрантите“, 90 процента от които са терористи, трябва задължително да бъдат приемани и обгрижвани в държавите от ЕС. Независимо, че всеки момент могат да почнат да взривяват и убиват невинните местни жители.

Тези, меко казано, неадекватни изявления на президенти, канцлеринки и премиери навеждат на мисълта, че западните „политици“ изпълняват поръчка на чужди господари. И че самите те, са кукли на конци, които говорят и се движат по чужда воля.

Не е трудно да се досетим и чия е тази воля. Става дума за шефовете на транснационалните компании, чиито първи имена започват с думите „мистър големи пари“. Именно по тяхна воля в Европа бяха вкарани повече от 3 милиона мигранти само за една година. По тяхна воля бяха създадени терористичните организации Ал Кайда и Ислямска държава, които убиват наред, без значение дали жертвата е християнин или мюсюлманин.

Споменатите факти би трябвало да са отдавна известни на „професор“ Димитър Йончев, който на всичко отгоре се изявява и като „експерт“ по национална и международна сигурност. И сигурно са му известни. Но, въпреки това, той продължава да говори неща, които противоречат не само на нормалната логика, но и на здравия смисъл.

Йончев твърди, че Русия не искала да се споразумее със САЩ и затова Ислямска държава се вихрела в Близкия изток. Фактите обаче говорят точно обратното. Русия нееднократно предлагаше сътрудничество за борба с тероризма и на бившия президент на Щатите Барак Обама, и на настоящия президент Доналд Тръмп.

Какъв бе отговорът на САЩ на тези дружелюбни покани? Белият дом и при Обама, и при Тръмп обяви Русия за главна заплаха и главен враг на Америка.

Нещо повече. Съединените щати повече от три години се „бият“ с Ислямска държава. И колкото повече се „борят“ с терористите, толкова по-силни стават тези .

Дотолкова, че в края на 2015 г. джихадистите бяха завладели цяла Сирия и голяма част от Ирак.

Чак след намесата на руските Въздушно-космически сили, основните бази, въоръжения и жива сила на терористите бяха унищожени. И „страшните“ войни на ИД започнаха презглава да бягат от Сирия. Ето затова „лошата“ Русия изпревари „добричките“ янки и им попречи да „сразят“ терористите. Следователно Москва пречи на Вашингтон да се „бори“ с тероризма.

Следващата теза на Йончев е, че тероризмът се разпространявал в Европа, понеже всяка държава си действала самосиндикално. И затова, според него, трябвало да се ликвидират националните държави.

Което и разкрива действителната причина за създаването на така наречения "тероризъм" – също както бе осъществено и първичното налагане на комунизма – Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Опита за вторично налагане на комунизма: "Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

И на тяхно място да дойде федерално правителство, което еднолично да командва всички страни в ЕС.

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]
Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Но, продължава „експертът“ федералната държава изисква и обща армия. И трябвало отделните страни-членки на ЕС да ликвидират своите армии и да подготвят само малки контингенти, които ще се подчиняват приоритетно на федералното правителство.

По този начин Йончев постепенно лансира идеята, че националните държави трябва да изчезнат и на тяхно място да се появи една чудовищна МЕГА държава, която вероятно ще се нарече „Европейски съединени щати“. А главната задача на тези „Европейски щати“ ще бъде да подготвят модерна, добре въоръжена и мобилна армия, която заедно с американската армия да потегли срещу Русия.

Също както навремето Наполеон и Хитлер принудиха европейските държави да се включат в техните армии, така и сега професорът Йончев бълнува за огромна МЕГА държава и огромна МЕГА армия.

Само че за борбата с 50 – 60 хиляди джихадисти, които на всичко отгоре са разделени на много кланове, групи и групировки изобщо не е необходима такава голяма армия. Както Русия показа на целия свят, джихадистите могат да бъдат разпилени само със силата на няколко десетки самолети.

Следователно огромните армии, които подготвят ЕС и САЩ съвсем не са за борба с терористите. Те са за НАПАДЕНИЕ срещу Русия.

Въпросът е, ще участваме ли и ние в нападението, в което постепенно ни въвличат??

...

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!