Следвайте "Буднаера" в Телеграм

1 лв. = 1 € – ЕС бърза! Брюксел е категоричен!

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]
Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Вицепрезидентът на Европейската комисия за еврото Валдис Домбровскис заяви, че всички държави-членки на Евросъюза, без Дания, са поели ангажимента да въведат еврото.
И този „ангажимент“, според брюкселския чиновник, когото никой не е избирал и никой не познава, трябва да бъда в най-скоро време изпълнен.
Следователно този Валдис, вместо да си стои в Литва, Латвия или Естония, се е намърдал в компанията на брюкселските слуги на Мега корпорациите и се опитва да разпорежда на СУВЕРЕННИТЕ държави.
Но да продължим с излагането на фактите. В подкрепа на Домбровскис веднага скача неговият „колега“, еврокомисарят по финансите Пиер Московиси, който в прав текст заявява, че страните, които още не са приели еврото ще бъдат принудени от Брюксел да го приемат, защото…в ЕС трябвало да има „единство“.
Никой, обаче от западната и източната журналистическа гилдия не задава въпроса как може да има „единство“ между богатия и бедните? Между господаря и слугите?
Лошото е, че замяната на националните валути с еврото, не е единственият данайски „подарък“ на Брюксел. Чиновническата каста иска да има ПЪЛЕН КОНТРОЛ над държавите и народите.
Затова Европейската комисия предлага да се направи единно „финансово министерство“ на ЕС. Това ЕС-овско финансово министерство ще „надзирава“ бюджетите на страните.
И което е много по-абсурдно, „европейският“ финансов министър ще бъде председател/разбирай началник/ на финансовите министри на страните членки.
Абсурдите обаче не свършват дотук. Брюксел иска този „европейски“ финансов министър да има право да разпорежда на националните финансови министри какъв бюджет да правят и кои да бъдат приоритетите им.

С други думи един чиновник, който е назначен незнайно от кого, ще бъде най-могъщият човек в Евросъюза. И ще има неограничена власт над държавите.
По този начин Брюксел удря гъбата на националните държави и ги прави просто територии, пряко подчинени на Германия и Франция. Защото държава, която няма собствена валута, собствен монетен двор и собствена бюджетна политика, НЕ Е ДЪРЖАВА.
Сега соросоидите в България разбраха ли защо Великобритания избяга презглава от Евросъюза? И защо Швейцария изобщо не влезе в него и отказа категорично и безусловно?
Но не е само това. Ако приемем еврото, моментално в етикетчетата на стоките, 1 лев ще стане 1 евро. Но заплатите и пенсиите ще се намалят автоматично наполовина.
Тогава, пита се в задачата, как 80% от българските граждани, които и сега не могат да вържат двата края и според експертите са на границата на социалното изключване…Как тези хора ще оживеят, ако цените останат същиге, но заплатите и пенсиите се намалят наполовина?
Истината е, че няма да оцелеят. И ще ни залее нова вълна от клошари, престъпност и зверщина. Докато не изчезнем съвсем.
А еврото ще устройва чудесно само едрия бизнес и финансовата олигархия. Защото цялата им банкова наличност изведнъж ще премине от лева в евро. И ще получат свободен достъп до своите западни приятелчета далавераджии от другите страни-членки.
Тогава далаверата с продаването на нашето национално богатство ще се развихри съвсем под благовидния предлог за свободно движение на стоки и капитали. Защото свободното движение, което имаме сега, ще стане още по-свободно. И финансовите и стокови далавери ще станат още по-големи. Докато всичко, което ни е останало не премине в чужди ръце.
Ето затова, ние от екипа на Skandalno.net, говорим непрекъснато, че трябва час по-скоро да напуснем този смъртоносен капан на ЕС и НАТО, в който ни вкараха политиците.
Но това няма да стане, ако чакаме със скръстени ръце. Трябва обикновените хора да се обединим и да протестираме. Ако искаме да има България за нашите деца.

Източинк: Иво Македонски, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!