Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бразилския сенатор Мота оглуши света: Октомври 2017 планетата Х7 ще се сблъска със Земята! ВИДЕО!

Сенаторът Телмарио Мота (PTB-RR) привлече вниманието на бразилските парламентаристи по време на сесия на Сената в четвъртък 25 май обявявайки на пленарното заседание в Сената за сблъсък на планетата X7 известна още, като Нибиру със Земята.

«Аз получих информация от надежни източници, които казаха, че НАСА знае, че планетата Нибиру приближава към Земята и този цикъл скоро ще завърши», категорично сподели сенатора.

Според Теламрио, в отчет на NASA се говори, че при сблъсъка планетата ще промени гравитационното поле на Земята и две трети от човечеството ще загине.

«Две трети ще умрат от глад и болести. Аз предадох това на своите съветници, за да направят разследване и да потвърдят, дали действително планетата Нибиру се приближава към Земята», заявява той.

ПЛАНЕТА X-7 — през 2016 година тя беше описана в книгата «Планета X — Пристигане през 2017 година». Нейн автор е Дейвид Мид, който е изучвал астрономия и твърди, че звездата е създадена «близко до нашето Слънце», която опасно се приближава към Земята и ще се сблъска с нея през октомври 2017 година.

Той е убеден, че има научни данни, които подтвърждават съществуването на тази звезда и за нейното приближаване към Земята с последващо негативно въздействие на нашата планета след сблъсък.

http://spodeli.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!