Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мануела Малеева с потресаваща случка за “тенисиста” Борисов! “Всичко, което Бойко прави е нагласено”

Кандидати за участие в новия сезон на "Като две капки вода"

Мислех да не пиша повече за Бойко тенисиста, но ужасно се издразних на един коментар как турнира, който Бойко печели не бил нагласен. Всичко, което Бойко прави е нагласено. Да беше само в тениса нямаше да е толкова страшно. Страшното е, че цялото му управление е такова. И някои дето си мислят, че се разказват легенди за това как си е повярвал, че може да бие Маги и Бекер…ами не е легенда, а съвсем истинска история. И това също е много страшно.

Но в крайна сметка някои запазват достойнството си и не се страхуват да победят (за сега само на тенис един нагласен министър-председател. Радвам се, че аз съм от тази страна на мрежата.

А ето я и историята споделена накратко от майка ни:

„Случаят с г-н Борисов, Маги и Бекер е следният: голям спонсор организира верига от мачове по двойки. Наградата за победителите е да играят срещу Маги и Бекер. Г-н Борисов решава да се включи. Не може, му казват организаторите.

Той настоявал. Организаторите нарушили регламента. Пуснали г-н Борисов с наш шампион срещу Маги и Бекер. Уговорката била г-н Борисов да поведе и да се оттегли, под предлог, че му се налага да напусне. Да, ама не! Маги губели 1-4, отвън сочат на г-н Борисов часовниците си в знак, че „закъснява“ занякъде, той обаче не излизал!? Е, смятал е, че ще победи Маги и Бекер!? Той нали винаги бие?! Срещу него, обаче, този път имало противници с достойнство, които се борят за името си всеки ден и по всякакъв повод. И естествено, без дори да пролеят капка пот, победили. И тук дошло най-лошото – г-н Борисов поздравил с победата Бекер, но Маги – не… Не бях там. „Слагането“ пред нашенските големановци винаги ми е било противно и ме е срам да гледам сега как известни нашенци участват в подобни шегички…“

Източник: Мануела Малеева, Фейсбук

http://www.gudelnews.com/2017/05/blog-post_413.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!