Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На 22 май, в 22 часа, 22-годишен „терорист“ отне живота на 22 жертви

На базата на предишна публикация, обръщаме внимание на повтарящото се число 22, в различни варианти. На 22 май, в 22 часа, 22-годишен терорист отне живота на 22 жертви.

Това се случи един ден след като бе сключен договор за 350 млрд. долара за оръжие между Саудитска Арабия и САЩ. На другият ден дойде и изблика на врага в Манчестър. Знаем, че Америка е съюзник на Великобритания, където се случи този терористичен акт, именно за да потвърди навременните действия на САЩ за масово въоръжаване.

НАТО влиза в коалицията срещу Ислямска държава

НАТО ще се присъедини към водената от САЩ коалиция срещу „Ислямска държава“, с което ще бъде удовлетворено едно от ключовите искания на американския президент Доналд Тръмп, а именно Алиансът да се ангажира по-сериозно в борбата с ислямския тероризъм, заяви в сряда дипломатически източник, пожелал анонимност, предава AFP.
http://19min.bg/news/8/89088.html#89088

Но какво всъщност означава повтарящото се число 22? Случайност или кодове на рептили е това? Единственото разминаване в случая идва от възрастта на Ариана Гранде- певицата е на 23 години, което или е пропуск или е било невъзможно да се намери 22-годишна изпълнителка на същата дата. Български журналъ моли всички свои читатели да се замислят възможно ли е това съвпадение и повтарящото се число 22? 

В допълнение, към настоящият момент жертвите са 22, но само на три от тях самоличностите са известни. Във Великобритания, държава известна със своята комуникация и точност, възможно ли е това?

До колко тероризмът е действителен и до колко той не е измама- медийно събитие, с цел манипулиране на човечеството и постигане на конкретни цели? До колко, чисто математически, може да се случи такова съвпадение? Театрална постановка ли е случилото се в Манчестър?

Български журналъ иска да насочи вниманието на своите читатели и към поделение 22:11 – най-секретното и голямо военно поделение в България, построено през 60-те години на миналия век. Случайност ли е номера, който носи базата? Български журналъ пита какво е 22? 

Ако проследите видеото по-горе, ще разберете, че освен неидентифицирани летящи обекти в небето, има и неща на земята, които остават неясни. Какви са тези секретни обекти и какво всъщност се случва там? Какво означава числото 22?  

http://bgjournal.info/na-22-may-v-22-tchasa-22-godishen-terorist-otnema-zhivota-na-22-zhertvi/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!