Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Безмерни идиоти

Автор: irini Zikidis, Фейсбук

Полезните идиоти с мечетата и платените експерти вече дори профилните си снимки не сменят. След ден-два ще забравят Манчестър, както забравиха Ница, Париж, Истанбул, Брюксел, Лондон, Санкт Петербург, Кьолн, Стокхолм, Щутгарт, Берлин, Дюселдорф и вече хилядите жертви на ислямския тероризъм в Европа.

Меркел и Макрон били 'шокирани и ужасени', ама от тях друго не очакваме. Те са си все шокирани и ужасени вече трета година, откак започнаха атентатите, така и ще си умрат. Най-много пак да се хванат под ръка и да заявят, че ще отговорят на насилието с толерантност.

У нас една крадлива госпожа упорито лъска имидж като сее мозъчна диария по телевизора и ни обяснява, че терористите били клети, заблудени души, които ние ще върнем в правия път чрез младежки организации, а Саудитска Арабия ще ни помогне, щото са 'умерени'. Толко са умерени, че все още убиват жени с камъни насред мегдана, а новата сделка с американско оръжие ще подпомогне създаването на нова Ислямска Държава, след като злият кремълски диктатор изчисти тая. Щото, като се замислиш, за какво им е точно толко оръжие на камиларите с нефтени кладенци?

Мисля, че този диалог казва всичко:

Dimitar Vuchev: Какво ли ще пише в учебниците по История след  100 и повече години за днешните ръководители на Запада? Ако се списват на база факти, вероятно ще е нещо такова, но по-завоалирано и с повече академични думи - "тотално оплескаха всичко в Близкия изток и дадоха отново повод на една податлива към агресия религия да ескалира". Да благодарим на всички важни клечки от САЩ, Великобритания, Франция и Германия от 11 септември насам - всичко дължим на тях.

Georgi Vuldzev: В учебниците по История след  100 и повече години ще се пише за това как воините на Аллах са се жертвали, за да спечелят битката срещу злия декадентски западен секуларен свят.

http://www.lentata.com/page_9528.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!