Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тя няма пропуск, но вижте само какво предрече за България! Даде лека срещу най-страшните болести!

Веска Ковачева е родена на Петковден в с. Горна Липница, община Павликени. Има обикновено, но много хубаво детство. Израстнала бедно, но обгрижена с много любов от своите родители. Кръстена е на баба си Веска, която изиграва голяма роля в живота й и от която наследява дарбата си.

Ясновидката от първото българско евросело Джулюница е щастливо омъжена, има две прекрасни внучки – Божидара и Емилия. И двете родени след нейни молитви и пророчества, кръстени на светци. Завършва средноспециално училище, мечтае да стане лекар, но както самата тя казва, съдбата се намесва и наистина носи тази титла, само че като „лекар на човешките души“. В момента е популярна из цяла България и предсказва с помощта на над 90 икони, които са в параклиса й.

- Как получи дарбата си?

- Проявявах странности от малка. Баба ми беше много известна лечителка и много силно вярваща. Тя е имала видения от малка. Бях 5-и, 6-и клас, когато майка ми се разболя много тежко. Баба ме заведе в църквата в село в дните около Коледа. Там ми показа за първи път иконата на Исус Христос, която до този момент не умеех да познавам. Видях една огромна бяла пеперуда върху рамото му, беше около 20 см. Казах на баба ми: “Виж на този чичко каква пеперуда е кацнала на рамото”. Ту каца, ту литва…Баба ми каза “Мълчи, бабо, това не е пеперуда, това е знак от небето, който разбирам за какво е”. Когато се прибрахме вкъщи, майка беше здрава и нямаше и спомен от тежките й здравословни проблеми. Баба Веска после ми довери, че имам дарба както да лекувам, така и да гледам в бъдещето.

- Кои са най-куриозните случаи, които си предсказала?

- Едно от най-първите ми и точни предсказания беше спасяването на медицинските ни сестри в Либия. Яви ми се Богородица и видях, че жена ще ги спаси. Впоследствие разбрах, че жената на Саркози им е помогнала. Предсказвала съм също много местни и парламентарни избори, които са се сбъдвали почти на 100 % , с изключение на един-два случая. Взривовете в Лом, които се случиха преди време, също бяха предсказани от мен и тези видения са излизали в местни вестници, много преди самите събития. Откривала съм много изгубени хора, предупреждавам за предстоящи заболявания. Предупредих за 3 големи катастрофи в нашия район.

- Кой ще е новият еврокомисар? Какво е бъдещето на Евросъюза?

- Жена ще бъде новият еврокомисар, кестенява жена виждам. Не познавам политиците, но ясно виждам образа й. Евросъюзът на този етап ще се запази, но след около 3-4 години ще има сериозни промени и размествания на структурно ниво.

- Нашето предстоящо правителство ще изкара ли пълен мандат? Какви са усещанията ти там?

- В интерес на истината виждам догодина нови избори. Просто сега ще стане правителство, но после ще се случат събития, които ще събудят народа. Не мога да кажа дали напролет или наесен, но това чувам като информация: “Догодина, догодина”.

- Какво можеш да кажеш за бъдещето на България?

- България я пазят св. Иван Рилски и св. Петка. Това виждам в момента. Огромно покровителство имаме от тях. Виждам и св. Богородица сега, докато говорим. Св. Иван Рилски и св. Петка са над България в момента и я пазят от по-сериозни катаклизми. Над родината ни има едно духовно покривало, като мрежа, която се е спуснала и е обхванала цяла България. Малко към Турция, в ъгъла на покривалото, има така по-слаба закрила, там има нещо, което не е така силно запазено. Силата ми казва: “Не ви очакват сериозни сътресения. Икономиката ще се пораздвижи. Ще има нови инвестиции, които ще помогнат България да дръпне от дъното. Ще има много слаби и леки земетресения но нищо притеснително. Вранча ще се посъбуди. Към Чирпан и Шабла също ще има трусове, но леки и без жертви. Най-силно енергийното място в България е Кръстова гора, тук при нас в Арбанаси също силата е огромна. Бачковският манастир също е силно енергиен. Настръхвам в момента.

- Имаш ли известни личности сред клиентите си?

- Пазя ги в тайна, защото така съм обещала, но при мен идват много министри, депутати - бивши и такива, които в момента влязоха в парламента – предсказах им го и те са впечатлени. От почти цяла България идват хора на високо ниво. Силата ми казва, че някои от новите личности, на които предсказах влизане в парламента, ще поведат България към ново духовно начало. Младите трябва да дадат своя дял. Старите партийни функционери и лидери имат мъдър опит, който трябва да предадат на новите. Това ми диктува силата в момента, докато говорим.

- Ще има ли скоро нови важни и значими открития в областта на науката?

- Ще има в областта на медицината в световен план. За рак се правят опити и ще излязат стари рецепти, които ще докажат, че ракът е лечимо заболяване.

Не на всеки ще може да се помогне, някои са кармично обременени. Лекът за рака и тези стари рецепти ще дойдат от Русия. Ще дойде момент, когато ще се разбере, че има трима лечители в България, които могат успешно да лекуват рак, но тези хора не обичат показност и реклама, крият се. Славата им се носи малко по малко, от уста на уста. Бог ще насочва хората към тези лечители.

В областта на новите технологии ще има трима млади българи - едно момиче и две момчета, които ще дадат нови открития на света.

СПИН е наказание за човечеството, което вече е почти изкупено, след 2 години ще открият лек за него. Растение, което ще помогне в борбата с болестта, расте в България, по високите места. Извлек от това лекарство с допълнение от други неща ще помогне за лечение на СПИН.

- Как ще се развие конфликтната ситуация в Македония?

- Много трудно ще се помирят, голяма държава ще помогне. Тя ще ги помири. Още малко размирици ще има там. “Луда кръв кипи”, ми казват. Голям човек ще се намеси и ще се потушат проблемите им, но след няколко месеца.

- Бербатов ще продължи ли с футболната си кариера?

- Още малко, но този човек е много уморен. Треньор на голям отбор ще стане. Опит и знание на младите ще предава, но няма дълго да играе.

- Ще се класира ли България на Световното първенство по футбол в Русия през 2018 г.?

- Не, няма да се класира. Ще се опитват, мъчат се, но не. Въпреки че нашите ще дадат всичко от себе си. 2018 година ще е много силна за спорта, но в областта на тениса.

Григор Димитров ще има големи успехи

Той е пратеник свише е за нас, българите. Дарбата му идва от св. Архангел Михаил и св. Григорий Богослов – тях двамата виждам над него, помагат му за България, да вървим напред.

- Какво ще кажеш за Ванга, Слава Севрюкова?

- Преподобна Стойна ми се явява в момента. Тя е заедно с тях двете. Силата казва, че и трите имат дан към България. Дошли са по кармичен път тук за спасение и духовно израстване. В момента главата ми бучи от прилив на силна енергия.

- Ще има ли катаклизми, земетресения, бедствия както у нас, така и по света?

- За България – не виждам нищо сериозно. Наводнения ще има, неизчистени реки, но сме го преживявали. Вулкан ще се събуди, ще предизвика промяна на земните пластове. В Италия ще има трусове вследствие на този вулкан. Лавата ври в момента пред очите ми. След изригването ще открият стари артефакти от град, който е търсен от археолозите в момента, но нямаме много сведения. Към края на тази година, началото на другата, ще се случи това изригване.

Евгени Боянов, в. "ШОУ" 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!