Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Г-жо Такева, аз имам право да знам кой шамаросва детето ми!

Тази седмица за пореден път излезна скандален запис от детска градина, на който се чува как малко детенце плаче, докато учителката му крещи.

Родителите на потърпевшото дете дълго време се съмнявали, че в яслата му се налага насилие и решили да сложат на дрехите му записващо устройство.

И оттук следва една развръзка, за която дори авторите на най-страшните психотрилъри не са се сещали.

Защото животът в България е живот, като на кино, ама такова, каквото не се препоръчва за хора със сърца.

Оказва, че под ударите на Закона попада не „възпитателката”, която нанася вербално насилие над детето, а родителите, които очевидно нямат право да знаят как се „грижат” за детето им

Родителите - „ престъпници” след сигнал, подаден от ръководство на детската градина са обект на полицейска проверка, като от яслата настояват за  намесата на ДАНС.

ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ИСКАШ ДА ЗНАЕШ КОЙ ШАМАРОСВА ДЕТО ТИ!

Лидерът на Синдиката на българските учители г-жа Янка Такева даде и последно предупреждение до всики  „непослушните родители”, като заяви, че ще следват големи учителски протести, ако продължат тайните записи, на които за съжаление веднъж не чухме, примерно „Зайченцето бяло” в изпълнение на някоя от бъдещите протестиращи.

Освен срещу тайните записи, г-жа Такева се обяви и срещу поставянето на камери в яслите и градините.

Какъв е проблемът да има камери в детските градини, г-жо Такева?

Аз все си мисля, че в детската градина най-лошото, което може да се види е как  Габи не иска да си изяде супа, а Пенчо пее грешно „Тръгнал кос”

Това не Биг Брадър, ние не държим да гледаме псувни и интриги, искаме само да знаем как се възпитават децата ни, докато сме на работа.

Според г-жа Такева, обаче чрез тайните записи  „малчуганите се научават, че могат да бъдат доносници и утре ще предадат и майка си, и родината” .

Този цитат в началото ме развесели, след това ме накара де се замисля, че може  би именно заради бръмбърче  в джобчето Хитлер изби толкова народ.

Той е показателен обаче за това, че един т.нар. синдикат функционира, като възрастна жената, която  вижда  конспирация във всичко, вдъхновена от интригите в „Малката булка”.

Отчаяните мерки на родители да слагат записващи устройства в дрехите на децата си е тревожен сигнал, но не за това, че се подготвя бъдеща  армия от малки „доносници”, а че нещо в тая образователна система не е наред.

Че някой пляска детето ти,  докато те убеждава, че всичко е наред и проблемът е в лошия сигнал на твоето подслушващо устройство.

А прословутите „бръмбрчета” могат да научат децата само на едно-

Че никой няма право да им крещи и да ги бие, макар да са имали лошият късмет да се родят тук!!!

http://www.lentata.com/page_9521.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!