Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ние отдавна вече не сме народ. Ние се превърнахме в някакво извратено сборище на безчувствени зомбита, които се самоизяждат

Георги Аврамов, Фейсбук

Днес българите вече не изпитват човешки чувства. Ние отдавна вече не сме народ. Ние дори не сме и стадо, защото овцете вървят заедно в една посока и взаимно се подкрепят.

Ние се превърнахме в някакво извратено сборище на безчувствени зомбита, които се самоизяждат и се въртят в различни орбити. Душите им са пълни със злоба, егоизъм, алчност, завист, ревност, безразличие, безсрамие, високомерие.

Всеки българин обича и мисли само за себе си. Нищо друго не го интересува. Той мрази всичко друго. Това си личи и на пътя. Хиляди са наглите шофьори, които си въобразяват, че са единствени или най-важните на асфалта, а другите са длъжни да им правят път с поклон.

Същото е и в социалните мрежи. Нашенецът в реалния живот е жалко нищожество и бездушен комплексар, но във Фейсбук той се представя с различна маска. Повечето мъже вече са прекалено затъпели или имат някакви психични отклонения, но не ги съзнават. Те се представят като най-големите мъжаги, най-компетентните по всички въпроси, най-неотразимите свалячи, използвайки цинични и неграмотни изрази. Други пък се вманиачават в страстта да опонират на всяко мнение, дори и да знаят, че не са прави.

Трети пък използват социалната мрежа да я заливат със своята злоба и жлъч, заяждайки се безпричинно с всеки срещнат. България се състои от седем милиона зомбита, които имат седем милиона различни мнения по един и същи въпрос. Всеки се старае да изпъкне със своята уникална и различна гледна точка.

Единственото човешко чувство, което изпитва днешния български мъж, е страх. Безумен страх от болката и смъртта. За някои малоумници светът е пари и секс. Нищо друго. А ако се наложи да докажат своето мъжество, те се превръщат в жалки мишки и се насират от страх. Ами ако нашите славни прадеди бяха разсъждавали по същия начин? Дали някога тези плъхове, срамещи името „мъж“, са осъзнавали, че техните прадеди са пренебрегвали личния си живот в името на своята родна земя България и свободата на техните сънародници.

http://www.gudelnews.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!