Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Робърт Кенеди: Ваксините са медицински холокост

При прожекцията на документалния филм “Trace Amounts”, който разкрива научната връзка между живака във ваксините и аутизма, Робърт Ф. Кенеди, младши предупреди, че ваксините са основно отровни флакони, причиняващи „медицински холокост“ по света.

Робърт Кенеди младши присъства на прожекцията, за да продължи да разпространява информацията за доказаните опасности от ваксините и публично да критикува „беззаконието на мафията“, а именно „Голямата фармация“.

„Те могат да поставят всичко, което искат, в тази ваксина и не носят отговорност за това“, заяви Кенеди за ваксиналната индустрия, която поддържа свое собствено изключително и противоконституционно освобождаване от правна отговорност за ваксини, които увреждат и убиват деца.

При качването и при слизането от сцената Кенеди възхваляваше “Trace Amounts” за оказаната помощ при убеждаването на законодателите в Орегон, да отхвърлят законопроект подобен на калифорнийския SB 277, който би елиминирал правото на освобождаване от ваксинация в бобърския щат.

Холокостът на ваксината

Natural News съобщава: Той също така емпатизирал с родителите на деца, увредени от ваксини, които често нямат подкрепа от правната система и понякога дори от техните приятели и членове на семейството, за да се справят с уврежданията, причинени от ваксина.”

„Те получават убождането, същата вечер имат треска от сто и три, лягат да спят и три месеца по-късно мозъкът им е повреден“, оплака се Кенеди за това как се развиват уврежданията от ваксини.

„Това е холокост, извършващ се в нашата страна.”

Калифорнийските депутати също бяха поканени за прожекцията на “Trace Amounts”, за което Кенеди е подсигурил три реда, специално заградени за тяхното удобство. Но според “ Sacramento Bee“ не се е появил нито един законодателен орган. Не се притеснявайте обаче, тъй като филмът все още се показва, а тълпата се активизира да вземе единна позиция за медицинска свобода.

Истинска бомба

Робърт Ф. Кенеди младши пусна истинска бомба на живо по телевизията през април, противопоставяйки се на „Биг Фарма“ и корумпирани мейнстрийм медии, като сподели реални факти за безопасността на ваксините.

Обяснявайки на Тъкър Карлсън, че това е било едва втори път, когато някога му е било позволено да говори за безопасността на ваксините по телевизията, Робърт Ф. Кенеди младши е предприел мощна атака срещу индустрията на ваксините, сравнявайки я с безкористна мафиотска държава.

„Фармацевтичната индустрия е толкова мощна“, обяснява той. „Те дават 5,4 милиарда щатски долара годишно на медиите. Те са се отървали от адвокатите, така че в тези случаи няма правен интерес. Те наистина са способни да контролират дебата и да заглушат хората като мен. „

Попитан как нещата можаха да станат толкова лоши, Робърт Ф. Кенеди младши отговаря, че през 1989 г. Конгресът предоставя на „Биг Фарма“ „правен имунитет“, когато става дума за ваксини.

Източник: Your News Wire

Превод: http://bultimes.com/robart-kenedi-vaksinite-sa-meditsinski-holokost/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!