Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето какво направи Путин за 16 години в Русия! Какво стана в България за 16 години! Сравнете сами...

От както България е страна членка на ЕС, а може би донякъде и преди това, всяка година милиони и милиарди левове чрез международни банки и корпорации излизат от България. Законите го позволяват и не правят нищо по въпроса.
Голяма част от разходите на българина не остават в родната икономика, а отиват в чуждата. Владимир Путин обаче не позволи това да се случи с Русия! Може би за това е толкова мразен от западните корпорации и банки! Питате се какво толкова направи Путин за 16 години и то по данните на западни медии, които никак недолюбват страни като Русия….

За този период бюджета на Русия се е увеличил 22 пъти, военните разходи 30 пъти, БВП се е увеличило 12 пъти. Русия от 36-то място в света по икономическия показател БВП се изкачва до място в рамките на топ 10-15 в различните години, в някои години и по-напред.
Има увеличение на златно-валутните резерви от 48 пъти. Върнал е в руско владение 265 находища за полезни изкопаеми. Остават само няколко в чужди ръце. Прекратява неблагоприятните съглашения за споделяне на продукцията на Русия! Национализира 65 процента от нефтената промишленост, 95% от газовата и много други отрасли.
Повишава ефективността в индустрията и селското стопанство. В доста класации Русия вече се показва на 2-3-то място, например по износ на зърно и то години поред. САЩ се намира на 4-то място.

Експертите смятат, че много скоро Русия ще е еднозначен лидер в това отношение!
Средната заплата в публичния сектор се е увеличила 18,5 пъти за 12 години, а средните пенсии 14 пъти. Намалил е стопяването на руското население от 1,5 милиона на година през 99-та до 21 хиляди на година през 2011-та.

Путин развали Хасавюртското споразумение, защити целостта на Русия с мащабна и успешна военна реформа, забрани на политиците да имат сметки в чужбина, защити Сирия, спря войната в Чечня. Погасил е външен дълг в общ размер от около 400 милиарда долара. По негово време се проведе и една от най-добрите Олимпиади!

Източник: http://spodeli.eu 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!