Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България най-сетне ще развива отношения с РУСИЯ! Вижте какви ще са те при правителството на герберо-патриотите! Разкритията ще ви ШОКИРАТ!

Иво Македонски

В интервю пред руската национална информационна агенция ТАСС, новоизпеченият вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов обяви, че България трябвало да развива отношения с Русия в… сферата на диалога. И че ние сме били „ТВЪРДИ“ членове на ЕС и НАТО и дискусии по този въпрос не можело да има.

Само преди няколко дни пък, пишман войводата заяви без свян и срам, че ние трябва да плащаме на НАТО, защото алиансът ни пазел. Неизвестно от кого.

Ако поредният „слуга на народа“ удобно е забравил, ние ще му напомним, че САЩ, НАТО и ЕС, за 25 години унищожиха мощната българска армия. Нарязаха за скрап цялото ни въоръжение от танкове, артилерия и авиация. Ликвидираха нашите ракети с ядрени бойни глави, които бяха сигурен гарант за неприкосновеността и суверенитета на страната ни. Разсипаха и цялата българска икономика. И затова ние сме най-бързо изчезващата нация в света.

При това положение, в задачата се пита, как може човек, който нарича себе си „патриот“, да каканиже, че сме член и при това „лоялен“, на тези организации, които за четвърт век унищожиха държавата и народа му??!

Наистина, такава нечувана наглост и безочие може да разгневи и най-хрисимия и кротък човек на света. Защото нищо не е по-ниско в морално отношение от тези хора, които криейки се под маската на „патриотизъм“ и „родолюбие“, предават и своята държава, и своя народ на заколение. Още гениалният български поет и революционер Христо Ботев заклейми с цялата си мощ, тази отвратителна форма на лицемерие и коварство.

И на всичкото отгоре, бившият „войвода“ и сегашен властник, иска държавата да плаща на НАТО, който щял да ни пази от нещо си. Все едно да пуснеш лисицата в курника да пази кокошките. И това е така в буквалния смисъл на думата, защото Каракачанов прекрасно знае, че именно НАТО и ЕС натъпкаха страната ни с военни бази и оръжия, и на практика ни окупираха.

И то не за да ни пазят. А за да превърнат страната ни в ПЛАЦДАРМ за евентуална война с нашите славянски и православни братя от Русия.

Нещо повече. „Добричките“ САЩ и НАТО обградиха отвсякъде Руската федерация с военни бази, пълни догоре с оръжия, включително ядрени ракети. Чичо Сам готви, по подобие на хитлеристите, „мълниеносен ядрен удар“ срещу територията на Руския Колос.

Тоест, оказва се, че ние трябва да плащаме на САЩ, за да имат пари да унищожат нашата двойна освободителка Русия. Въпреки че без безкористната саможертва на стотиците хиляди руски войници, нашата държава отдавна нямаше да съществува на картата на Европа.

Но лицемерието и коварството нямат граници. Каракачанов има наглостта да заяви, че именно Руската федерация била „империя“ и имала своите „имперски“ интереси на Балканите. Но нейните интереси не трябвало да пречат на развитието.

Това означава, че според нашия нов „военен“ министър Каракачанов, Русия пречи на развитието. Защото имала свои интереси.

Нека отново попитаме г. Каракачанов коя държава няма своите интереси? И коя държава не се ръководи от тях? Като изключим България, разбира се. Защото ние имаме интереси, но нашите пишман политици не се ръководят от тях, а от само от надиплените в джобовете им долари.

Може би САЩ нямат интереси? Може би те не са държавата, която за последните 25 години разположи стотици военни бази по целия свят. Може би те не са държавата, която нахлу с военна сила, бомбардира и разсипа десетки страни по земята? А останалите окупира. Ето това се нарича ИМПЕРИЯ. И то империя, която твори само зло.

С една дума „патриотите“ продължават политическата клоунада на ГЕРБ. Славословят САЩ и ЕС за сметка на мизерстващия български народ.

Но нека знаят, че „царството на предателите“ никога не е продължавало дълго. И конниците на апокалипсиса ще отнесат първо техните души.

Автор Иво Македонски Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!