Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Професор Константинов с шокираща прогноза! При мажоритарен вот в България следва революция!

Най-после стана ясен капанът, в който политиците хванаха народа и защо разиграха целия театър с референдума.

Това изчисли услужливо математикът и неизбежният за експерт по изборно законодателство проф. Михаил Константинов, който се появи рано-рано в „Тази сутрин“. Той съобщи на смаяните и неразсънили се зрители, че при мажоритарен вот в два тура в парламента ще влязат със сигурност 160 депутати от ГЕРБ, 50 от БСП и 30 от ДПС. Което ще даде цялата власт в ръцете на една партия и на един човек.

Според Константинов, който рядко греши в прогнозите си, малките партии нямат абсолютно никакъв шанс с да влязат в парламента, вече са се допитали до специалисти, знаят това и по тази причина са твърдо против. И ще гласуват против до откат. Защото противното би означавало самоубийството им. Хората, които наивно смятат, че на изборите ще се явят самостоятелни и независими играчи и ще гласуват за тях, също бъркат. Партийно необвързаните нямат зад гърба си членската маса, надъханите фенове, нямат достатъчно пари да преборят герберската организирана кампания, не владеят похватите за купуване на гласове и нито един няма да влезе в парламента само защото е честен и има…хубави очи.

Не разбирам защо лидерът на „Воля” Веселин Марешки толкова самоотвержено подкрепя искането за мажоритарен вот. Той или не схваща, че излита завинаги от политиката, или има обещание да влезе от друга партия. А те са само три…

Най-голям рев се носи от редиците на патриотите, а най-ядосан е Валери Симеонов. Той тъкмо се докопа до големия кокал и внезапно усеща как ще се изплъзне от ръцете му. Не по-малко е вбесен Волен Сидеров, но мълчи, защото му е наредено да мълчи. Каракачанов обаче също се обяви против и е надъхал всички депутати да бойкотират референдума.

Не съветвам ГЕРБ да има 160 депутати, каза с огромна мъка професор Константинов. При такова положение те ще преядат с власт, напълно ще се олеят и народът ще се събуди от дълбокия си сън и ще свали.

Хората не разбраха за какво гласуваха на този референдум, нямаше разяснителна кампания, нямаше кой да им каже какво всъщност избират и на какво казват да, коментира проф. Константинов.

Въпросите бяха подвеждащи, избирателите искаха да има 120 депутата и не разбраха, че КС е забранил въпроса, искаха 1 лев субсидии и част от тях задължително гласуване.

Така вносителите подготвиха един капан, в който ще паднат не само малките партии, а и самите българи, които при мажоритарни избори няма да имат алтернатива.

Да се отървем от досегашните муцуни в парламента и статуквото звучи добре.

Но кои муцуни ще предложат ГЕРБ, БСП и ДПС и от какво статукво ще се отървем?

Всъщност просто ще го циментираме, а Борисов ще остане едноличен управляващ на държавата, докато се умори, или докато хората не го свалят с революция!

http://skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!