Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Имигрантската вълна дестабилизира Европа и разрушава националните държави. КOЙ има интерес от това?

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Имигрантите, "наркодолара" и кривите сметки на ЦРУ


Имигрантската вълна дестабилизира Европа и разрушава националните държави. Кой има интерес от това, ще разберете накрая с малко обобщения и прост геополитически анализ. Ударът е най-вече срещу ЕС и страните, които са външна южна граница на съюза - главно Гърция, България и Италия. Нещата бяха внимателно планирани отдавна, сега просто пуснаха сатанинската машина да работи на пълни обороти за постигане на скритите цели на задкулисието, банкерската мафия и тежката масонерия (синархисти, сатанисти и ционисти).
   Нещата са прости: САЩ фалираха и имат крещяща нужда от спасителен пояс - голяма война, няколко по-малки локални войни или създаване на нестабилност сред конкуренцията (ЕС, Русия и Китай ), което да задържи още малко потъващия долар на повърхността. Съгласно военната доктирана на Краварника, войната трябва да се води на чужда територия, по възможност в Европа, като се обезкървят и сблъскат основните икономически силни държави. Именно така постъпиха през Първата и Втората Световни войни донесли милиони жертви и милиарди печалби на организаторите на "активното мероприятие", когато окончателно наложиха долара като международна резервна валута и "мярка за всички неща"...... Сега обаче сме в 21 век и разположението на силите, геополитиката, икономиката и начините за водене на война се промениха коренно. Старите методи не вървят по същите шаблони; нужни са нови подходи и натоварените с това хора и институции ги намериха.
   Първо тръгнаха "арабските пролети" като удариха последователно Ирак, Либия и Сирия; след това и други държави като Афганистан, Египет, Тунис, Йемен. Либийския режим на Кадафи спираше имигрантската вълна от Африка; с падането му тази преграда падна и гемиите и лодките с нелегални емигранти се насочиха и нахлуха през Либия към Италия. После пуснаха схемата с "оранжевите революции" и "майданите" в Украйна за да сблъскат Украйна и Русия - не се получи и удариха на камък, та и загубиха Крим ("непотопяемия самолетоносач" на Русия). 
   ЦРУ, МОССАД и МИ-6 създадоха ИДИЛ/ДАЕШ, терористите и джихадистите тероризиращи Близкия Изток и Европа и изкупуваха крадения петрол от тях, както и ценни антики и артефакти обрани от музеите. Там обаче пак удариха на камък, защото Сирия, Русия, Китай, Ливан и Иран им сложиха прът в колелата. Сега САЩ наводняват Европа с нелегални имигранти (наричани "бежанци") от Близкия Изток. Основния поток обаче са афганистанци. Кой контролира Афганистан и производството на хероин там - САЩ. Тук има няколко ключови въпроса:
1. Как се придвижват от Афганистан до ЕС тези потоци имигранти, по какви канали, с какви превозни средства и кой ги насочва и контролира?
2. С какво се разплащат имигрантите при взаимоотношенията си с каналджийте; откъде се снабдяват с валута и коя е всъщност твърдата валута при разплащанията?! Може би е дрогата и хероина как мислите.......

3. Нелегалните имигранти биват ли използвани и като "мулета" за пренасяне на дрога от Афганистан към Европа, какви количества хероин пренасят хилядите нелегални имигранти!?
4. Каква е ролята на Маршрут № 2 (през Македония, Косово и Сърбия) и къде отива и се складира дрогата; има ли нещо общо американската военна база "Блондсдейл" в Косово с този трансфер?!?..... Как и защо активираха пак маршрут № 1 (през България)?!?
5. Кой снабдява полуграмотните имигранти с модерни смартфони, кредитни карти и GPS и кой ги контролира дистанционно през цялото време и им задава координати на местата за срещи на групите?!
6. За какво друго се използва мътния поток от нелегални имигранти и колко терористи от конфликтните зони са се промъкнали с тях (спец. служби на ЕС говорят за не по-малко от 4000 терористи влезли в ЕС)?
Чрез потока нелегални имигранти, терористичните актове и бунтовете задкулисните играчи целят дестабилизация на Европа и еврозоната в цялост и спадане на доверието в еврото, с извличане на дивиденти и активи за пропадащия "наркодолар", както и други скрити печалби, характерни за борсови спекулации (особено при Брекзита), инвестиционна политика и др. Не на последно място задкулисието и глобалистите цели обезсилаване и унищожаване на националните държави като Гърция и България, които особено им пречат, симпатизират на Русия и я търсят за съюзник (независимо, че са в НАТО), а на всичкото отгоре са православни християни! Последното направо е непростимо в очите на сатанисти, мизантропи, талмудисти и масонерия! Повече от отвратително!......




Нищожна част от заловени наркотици на българската граница идващи по каналите
от Афганистан и Турция!.......



http://doktora757.blog.bg/politika/2016/11/29/imigrantite-quot-narkodolara-quot-i-krivite-smetki-na-cru.1493618 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!