Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще успее ли МЪЛНИЕНОСНИЯТ ядрен удар на САЩ срещу РУСИЯ, там където германската военна машина се ПРОВАЛИ! Истината ще ви ШОКИРА!

Така нареченият „ядрен щит“ на САЩ не е нищо друго освен начин да се прикрие подготовката на Вашингтон за изпреварващ МЪЛНИЕНОСЕН  ядрен удар срещу територията на Руската федерация.

Това заяви първият заместник-началник на Главния оперативен щаб на Въздушно-космическите сили на Русия, генерал-лейтенант Виктор Познихир.

Той за пръв път обяви в прав текст на целия свят, че американските бази за така наречената „противоракетна отбрана“ тихомълком създават мощен компонент за възможен ракетно-ядрен удар.

Генерал-лейтенант Познихир отбеляза, че военните бази на САЩ, снабдени с ракети, които могат да носят ядрени бойни глави, вече се намират твърде близо до руските граници. Те са разположени в някои страни от Източна Европа – Литва, Латвия, Естония и Полша. А в Западна Европа се намират на територията на Германия, Франция, Италия и т.н.

На всичко отгоре в тези бази,  ракетно-ядрените комплекси вече имат и технически персонал от обучени и подготвени американски военнослужащи. Защото прехвърлянето на няколкото американски „дивизии“ в страните от Източна и Западна Европа, уж за да „пазят“  европейските си „съюзници“ от евентуална руска агресия, не е нищо друго освен доставяне на място в тези страни,  на хора, които да обслужват технически и да работят с разгърнатите ядрени комплекси.

Но това още не е всичко. Освен създадените наземни ракетно-ядрени комплекси, американците разгръщат и военно-морска компонента на тези страховити оръжия. В моретата и океаните, в непосредствена близост до границите на Руската федерация се появиха мощни бойни щатски кораби, които носят самолети и самоуправляващи се ракетни комплекси.

Неслучайно във водите на Черно море се появи есминецът „Доналд Кук“, снабден с последната дума на американската бойна техника в лицета на самоуправляващата се и самообучаваща се бойна система „Иджис“.

И съвсем не случайно върховният главнокомандващ на руските въоръжени сили, президентът на Руската федерация Владимир Путин, изпрати срещу този „колос“ на американската бойна техника, едно малко и старо изтребителче, което неизвестно как парализира цялата електроника на огромния американски крайцер и го превърна в парче плаващо желязо, което дори не можеше да пусне двигателите на кораба, за да избяга.

Тази и няколко други демонстрации на руската бойна мощ оказаха възпиращ ефект и отрезвиха американските войнолюбци до такава степен, че за известно време те забравиха за „военните си мераци“.

Мощен отрезвяващ ефект предизвика и изключително ефективната намеса на руските Въздушно-космически сили в Сирия. Там, в рамките само на няколко месеца, руските военни експерти стегнаха разкапващата се армия на Башар Асад и започнаха да громят от въздуха и по суша терористите от „Ислямска държава“. В резултат на това, днес в Сирия почти няма бойни подразделения на ислямистите, защото всички избягаха позорно извън пределите на Сирийската арабска република.

За трамплин в една бъдеща конвенционална или ядрена война с Русия, американците подготвят и територията на Украйна. Там те създадоха бандеровска Украйна като аналог на бившата ФАШИСТКА Германия. Бандеровците, които в момента управляват украинския народ изобщо не се стесняват да показват своето родство с идеите на Хитлер. Още по-кресливо те заявяват своите намерения да нападнат Русия, като за целта искат оръжия от своите създатели – САЩ.

С други думи, съвсем лесно, няколко луди украински глави,  могат да се доберат до ядрено оръжие и да го изстрелят срещу Русия. Последиците ще са ужасяващи. И най-вече за украинците. Но тамошните екстемисти изобщо не мислят за това.

Един следващ компонент на американската подготовка за война с Русия са неспиращите опити на западните медии да демонизират Русия и да очернят образа на нейния президент. Дори един щатски телевизионен  водещ си позволи да нарече Владимир Путин „убиец“. И то при положение, че истинските убийци на невинни хора са американските военни, които не спират самоволно да нападат и разоряват суверенни страни по целия свят.

В своя антируски бяс ЦРУ и Пентагона създадоха още едно чудовище, което сега вилнее по целия свят. Това са ислямистките главорези от Ал Кайда и Ислямска държава, както и стотиците други техни разклонения.

Можем да продължим с изброяването, но истината е твърде очевидна. САЩ сериозно се подготвят за война с Русия.

И вече съвсем  не е далеч времето, когато янките, също както Хитлер навремето, ще разберат по трудния начин, че евентуална война с Руската федерация ще бъде ПОСЛЕДНА за империята, наречена САЩ.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!