Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руски военни общуват с НЛО

Извънземните ни смятат за детска цивилизация

След падането на метеорит край руския град Челябинск през 2012 г., се разбра за т.нар. „синя папка“ – разкрива сензационно „Уикенд“. Всъщност това са много папки с общо наименование – отбелязва изданието. В тях имало информация за изследването на НЛО по времето на СССР.

Високопоставен служител на руското ведомство на отбраната в оставка Алексей Савин обяви пред журналисти, че в края на 80-те години група изследователи от експертното управление на Генералния щаб е успяла да установи контакт с представители на друга цивилизация. Никой от присъстващите журналисти не се учуди на разкритието. Просто всички въздъхват облекчено: „Е, най-сетне си признаха!“

Връзката станала по специална методика, позволяваща на човешкия мозък да се настрои за контакт. Двама от контактьорите дори успели да попаднат на извънземен кораб, или Неидентифициран летящ обек – НЛО, както е наречен от разработките през миналия век.

Извънземните разказали за своята структура на властта, за системата на възпитание и образование. Инопланетяните обаче спестили всякаква информация за нуждите на военните. Единственото, което се съгласили да споделят, било схемата за лечение на различни заболявания.

„За тях ние от Земята сма като малки деца. Ние сме твърде млада цивилизация, за да сме им интересни в качеството си на субект за общуване. Но тъй като можем да навредим на Вселената, затова ни следят“ – споделил руският военен.

„Трябва да подготвим хората за новото предизвикателство на времето“ – пояснил той.

http://www.razkritia.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!