Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Момиче се върна от мъртвите и описа какво се случва след смъртта!

Ако някога сте се чудили какъв е задгробния живот, това е перфектната възможност да разберете! В момента на смъртта, някаква странна енергия носи душата на другия свят, пише mall359.com. Без значение от коя страна виждате, навсякъде има светлина...

"Въпреки че вече нямате собствено тяло, имате чувството, че имате. Изведнъж знаете всички тези неща, които никога не знаели, докато сте били живи. Атмосферата е изпълнена с успокояващ шепот, много гласове пеят само за вас. На заден план се чува музика от цигулка, виолончело и арфа.

Светлинните лъчи като че ви разбират. Ваши близки същества ще ви поздравят и ще ви помогнат да се срещнете с нововъзникналата ситуация. От тези същества ще получите безусловна любов! А след това, като че някой натиска бутон и пуска живота ви, вместо филм. Можете да видите всяка част от живота си, от раждането до смъртта, като че имате дистанционно управление.

След смъртта, имате възможност да проследите всички пътища, които не сте изминали, когато сте били живи, така че да видите какво би било ако сте минали по тях. След като прегледате целия си живот, получавате ново тяло, което е направено от концентрирана светлина. Изобщо не сте загрижени за това как изглеждате.

Горе ще ви срещне духовен водач, и въпреки че никога не сте се срещали на земята, вие се познавате. И отново сте със семейството си и приятели. Вие разбирате, че смъртта не е толкова страшна, колкото изглежда, защото сте вечни", тази картинка описа младо момиче от Вашингтон, което се е върнало от мъртвите.

https://petel.bg/Momiche-se-varna-ot-martvite-i-opisa-kakvo-se-sluchva-sled-smartta--Dumite-na-Liza-shhe-vi-ostavyat-bez-dah-__206527 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!