Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия създаде България на 3 морета, а ционистите от Великобритания я нарязаха на 5 парчета

Лилия Иванова: Понеже съм непримирим противник на лъжите на медиите, само за сведение на БТВ, които акцентираха, че Русия била против Съединението, да уточня:

1. Не Русия, а Великобритания е против съединението. Русия създаде България на 3 морета, а ционистите от Великобритания я нарязаха на 5 парчета.

2. Великобритания е била против Съединението.

3. Великобритания издава книга: „Истината за българите“, с която подготвя британските поданици за нова война против Русия, обаче в тази книга пише, че българите са едни разбойници, които са окупирали гръцки и турски земи.

4. Великобритания заплашва Русия, че ако подкрепи Съединението цяла Европа ще воюва срещу нея

5. Русия спасява България от румънска окупация (струпвайки войски на границата с Влашко).

6. Русия откупува Съединението, съответно и независимостта на България с 125 млн.франка, за които Турция е претендирала като контрибуции.

Всеки българин, патриот, националист, русофил трябва да знае това, защото истината е, че Съединението беше практически невъзможно, без поредната косвена подкрепа на Русия.

–––––––––––––––––––––––––––––

Уточнение: Русия плаща на Турция не 125, а 80 млн.златни франка през 1908 г., за да спаси България от турско нападение след обявяване на независимостта. Тези пари са оформени като държавен заем, който България никога не връща.

Лилия Иванова , Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!