Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Корнелия Нинова построи чифлик за милиони (Вижте какъв палат вдигна в Мизия)

Лиза Стоилова

Корнелия Нинова се шири в Мизия в цял чифлик, къщурката й е истински палат

Корнелия Нинова никога не е крила врачанските си корени. Лидерът на БСП има имот в Мизия за който твърди, че не е нищо особено.

Истината се оказва доста по-различна. Бащината й къща за беда била отнесена от потопа през 2014 година. От тогава насам се говори, че Нинова е наляла милион лева за да я възстанови, разкриват нейните съграждани.

Комшиите й твърдят, че от предишната къщурка няма и следа. Амбициозната партийна функционерка е вдигнала цял палат. Който се простира на цял декар място в центъра на Мизия до църквата.

В големият провинциален дом на Корнелия живее само майка й. Баща й скоро се споминал. Шефката на червените викала родителката си при нея в София. Но старата жена не се съгласила да ходи в столицата. Предпочела живота в провинцията, с който била свикнала.

Съседите не били виждали сградата от вътре след ремонта. Имението било заградено с висока ограда. Която била повече от 20 метра дълга. Правело им впечатление, че цялата била от скъп дървен материал. Изобщо имотът изпъквал на фона на къщите в съседство. Които били от кирпич. А провинциалната къща на Нинова светела с нова дограма и ярка боя, предават от retro.bg.

Според слуховете вътре било обзаведено луксозно само с мебели по поръчка. Широките и светли помещения били разделени с блиндирани врати. Само огромната камина, която по скоро била за фасон струвала 5 хилядарки. Не липсвали и ценни произведения а изкуството. Които били дарове на Корнелия от нейни приятели по всякакви поводи.

Из града се носят слухове, че чистачка помагала за хигиената на майката на Нинова. Жената е възрастна и не може сама да се справи с тузарския таракот, коойто трябва да се лъска по няколко пъти в седмицата.

http://www.razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!