Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това е билката, която цери гъбички, цистит и очни заболявания за нулa време без химии!

Подценяваната билка живовляк лекува с едно щракване на пръстите

Никак не преувеличаваме, когато казваме, че билката живовляк е истинско откритие в 21 век. С нея са се лекували много народи още от древни времена, но към днешна дата сякаш лечебните качества на растението се преоткриват, пише zajenata.bg

Буренът живовляк цери гъбички

Дълго време то е било пренебрегвано и подминавано като обикновен бурен. Реално обаче живовлякът е една от супер билките, които задължително е необходимо да имаме на една ръка разстояние винаги при нужда.

С помощта на природното средство се провежда забележително лечение на диабет, цистит, разширени вени, диспепсия, астма, бронхит, кашлица, гастрит и язва на стомаха. Билката се справя с очни проблеми, гъбички по ноктите, колит, циреи и проблеми с простатата.

Толкова много болести, които могат да останат в миналото, ако намерите живовляк и го използвате така както билкарите насочват. Бъдете стриктни, упорити и настоятелни, за да се радвате на крепко здраве след няколко месеца.

С живовляк всичко е по-лесно – рецепти, които фактически помагат

При очни болести: приготвя се пресен сок от билката, който се прилага единствено външно. Той облекчава болки и сърбеж при очни болести. Друга лесна процедура, която бихте могли да направите, е да наложите върху очите си лист от полезното растение.

При възпаление на венците : тази рецепта е действена при пародонтит, пародонтоза и гингивит. Прави се гаргара с отвара от билката живовляк. Тя оказва добро въздействие при изброените заболявания на венците, изразяващи се във възпаление и кървене.

За нула време с помощта на отварата кървенето на венците ще спре . Към лечебната отвара може да добавите и една щипка сода, за да окаже по-силен антисептичен ефект.

При цистит : заболяването поражда сериозен дискомфорт, затова трябва да се лекува бързо. За да си помогнете без лекарства, може да опитате с отвара от живовляк. Приемайте я до отшумяване на признаците на цистит.

При гъбички по краката : ползват се прясно счукани листа от силно действащата билка. Те се налагат директно върху засегнатите участъци с гъбички.

Процедурата се прави всяка вечер в продължение на 10 дни. Тази рецепта е идеална не само за отстраняване на гъбички на краката, но и в областта на слабините.

При лениви черва: прочутата билка има удивителен ефект при лениви черва. Сокът стимулира чревната дейност. Лечението в този случай е действено при поява на газове и запек.

Употребяват се и семената от живовляк, но смлени във вид на брашно. За максимален ефект се взимат 30 минути преди хранене. За дневна доза са определени 4 грама, които се разпределят на няколко отделни приема от по един грам.

http://bradva.bg/bg/article/article-114082#.WQLNi9J95EZ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!